Prodej činžovního domu, Kynšperk nad Ohří, Nádražní, 370 m2 (ID: 2103091)

Nádražní, Kynšperk nad Ohří

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Informace o ceně u makléře)

Prověřené firmy v Kynšperku nad Ohří

Informace k nemovitosti

Přinášíme Vám bezpečnou a dlouhodobou investiční příležitost, a to v podobě zděného bytového domu v Kynšperku nad Ohří, v ulici Nádražní na vlastním pozemku o celkové výměře 2.588 m².

V posledních dvou letech prošel dům kompletní rekonstrukcí a stále zde probíhají dokončovací úpravy. Objekt dostal novou zateplenou fasádu, byla vyměněna okna a dveře. Dům má také nové rozvody elektřiny, vody a odpadů, nové rozvody tepla včetně radiátorů a v suterénu byla vybudována nová kotelna. Dále byly kompletně vyměněny podlahy včetně podkladů (plovoucí podlahy, dlažba) a dům dostal nové kompletní koupelny. Jsou zde pohybová i požární čidla.

Činžovní dům má 3 nadzemní podlaží o 6 bytových jednotkách a je kompletně podsklepený (kotelna a volný sklepní prostor). V prvním nadzemním podlaží se nacházejí čtyři bytové jednotky 3x 2+kk (o výměře 55m², 45m² a 38m²) a 1+kk o výměře 29 m². Ve druhém nadzemním podlaží je jedna bytová jednotka 3+kk (o výměře 87 m²) a jedna 4+kk (o výměře 105 m²). Podkroví je celé prázdné a tedy připravené pro další případné využití dle Vašich představ. K domu patří také velký pozemek o výměře 2.588 m², z toho 262 m² plocha zastavěná. Ideální tedy pro vytvoření parkovacích stání a zahrádek pro každý byt.

Dům je napojen na elektřinu, veřejný vodovod, kanalizaci (je zde ale i ČOV) i plyn. Vytápění ohřev teplé vody zajišťuje vlastní společná kotelna s plynovým kotlem, byty jsou vytápěny radiátory.

V blízkosti domu je veškerá potřebná občanská vybavenost, vše je dosažitelné během několika minut a to i nájezd na dálnici.
Zavolejte, rádi Vám poskytneme další informace, případně vás domem provedeme.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Informace o ceně u makléře
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Kynšperk nad Ohří
ID
0661
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
370 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Tomáš Glück

Tomáš Glück

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kynšperku nad Ohří?