Prodej ubytování, Strachotín, 119 m2 (ID: 2102367)

Strachotín

8 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 270 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Strachotíně

Informace k nemovitosti

AKCE na zahájení prodeje na měsíc Duben sleva 400.000,- Kč (již započtená v uvedené ceně).

Hledáte atraktivní investiční nemovitost na pronájem či trvalé bydlení v samém srdci Pálavy? Máme tu neopakovatelnou nabídku pro všechny rybáře, cyklisty, milovníky windsurfingu, dobrého vína či jižní Moravy.


Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout novostavbu rekreačního domu 85,7 m2 s prostornou terasou 33,5 m2 a zahradou o celkové výměře pozemku 372 m2, která se nachází ve vyhledávané vinařské obci Strachotín, okres Břeclav.


Úžasnou polohu přízemního cihlového domu, který je součástí nového projektu Marina Resort Strachotín, ocení všichni, kteří si tu chtějí aktivně či pasivně odpočinout. Marina resort se nachází v těsné blízkosti břehů Novomlýnských nádrží, odkud je nádherný výhled na celou Pálavu. Poskytuje svým uživatelům dostatečný komfort pro nadstandardní odpočinek, soukromí a vychutnání si všech požitků, které jim celá Pálava nabízí. Mezi domy je navržena soukromá komunikace, která neumožňuje vjezd cizím osobám a zaručuje pro dané území soukromí. Dům nabízí pohodlí až pro 6 osob, ať už pro rodinnou dovolenou či pobyt s přáteli.

Dispozice domu 3+kk je tvořena obývacím pokojem s prostorným kuchyňským a jídelním koutem, v němž je zabudovaná klimatizační jednotka a odkud můžete projít posuvnými dveřmi na prostornou terasu, kde si můžete s přáteli v klidu vychutnat sklenici dobrého vína, nebo na grilu připravit čerstvě chycenou rybu. Dále 2 ložnice, koupelna s WC a sprchovým koutem, technická místností, kde je umístěný zásobník na teplou vodu a kam je možné umístit pračku se sušičkou a předsíň s nikou pro šatní skříň. Součástí objektu je i kolárna, která má přímý vstup ze zahrady s možností dobíjení elektrokol. Vytápění domu je podlahové – elektrické. Náklady na elektřinu můžete snížit instalací FVE na střechu domu, která má ideální orientaci na jih. Nabízí se zde i možnost dodělání krbové vložky. Dům je určený k celoročnímu užívání a má k dispozici dvě parkovací místa pro osobní automobily.


Rozměry domu:
– předsíň 4,72 m2, chodba 5,75 m2, pokoj 13,17 m2, pokoj 14,13 m2, koupelna s WC 5,75 m2, technická místnost 4,88 m2, obývací pokoj + kk 34,00 m2, kolárna 6,00 m2, terasa 33,5 m2.

Více informací najdete na https://marina-resort-strachotin.cz/

Marina Resort je zasazen do bezprostřední blízkosti Novomlýnských nádrží, překrásné lokality rozsáhlých vinic v sousedství chráněné krajinné oblasti Pálava, která společně s nedalekým Lednicko-valtickým areálem tvoří nejvýraznější přírodní dominantu jižní Moravy. K benefitům této oblasti patří skvělé víno, široká síť cyklostezek i turistických tras, ideální podmínky pro rybaření i příjemné výletní kavárny a restaurace s tradiční i moderní gastronomií.

V nedalekých Pasohlávkách, kde byl vybudován rozlehlý aquapark, vznikají termální lázně evropského významu. Strachotín se nachází pouhých 15 minut jízdy od malebného městečka Mikulov s kompletní občanskou..

Parametry nemovitosti

Cena
8 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Strachotín
ID
00085
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
119 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Real Marco

Hlinky 150/78, Brno, Staré Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Dušan Valach

Dušan Valach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Strachotíně?

Podobné nemovitosti