Prodej chaty, Dolní Zálezly, 22 m2

Dolní Zálezly

1 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 719 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Dolních Zálezlech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Zděná zahrádkářská chata (zastavěná plocha 16 m2) v zahrádkářské kolonii v Dolní Zálezlech v kopci nad řekou Labe s krásným výhleden do krajiny. Chata byla kolaudována v roce 1994, je částečně podsklepená, je napojena na veřejný rozvod elektřiny a zdroj užitkové vody. Odpady jsou svedeny do jímky. Vytápění je lokální na tuhá paliva. Údržba objektu je běžná. Funkční celek s chatou tvoří zahrada o výměře 602 m2 a podíl na přístupových cestách do kolonie a společných částech kolonie. Zahrada je oplocená, příslušenství tvoří dřevěná pergola.

Zájemce upozorňujme, že nelze zajet autem až k chatě. Poslední parkoviště je 350 m od chaty, dále přístup pouze pěšinou po lesní cestě.

Parametry domu

Cena
1 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Dolní Zálezly
ID
N07215
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
22 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
618 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Martin Tonder

Martin Tonder

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Dolních Zálezlech?

Podobné nemovitosti