Pronájem bytu 4+kk, Praha - Bubeneč, Čs. armády, 109 m2

Čs. armády, Praha 6 - Bubeneč

40 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby, převod elektřiny na nájemníka)

Prověřené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Máme pro vás skvělou nabídku! Pronajmeme vám úžasný byt 4+kk (109m2) na ulici Čs. Armády v oblíbené lokalitě Prahy 6 - Bubeneči. Součástí bytu je i sklep o výměře 6m2.

Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží budovy s výtahem a je kompletně vybaven. Při vstupu z prostorné předsíně se otevírají dveře do všech místností: ložnice, dětského pokoje, pracovny, samostatného WC, koupelny s vanou a sprchovým koutem. Ložnice je vybavena manželskou postelí a má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Dětský pokoj má vyvýšenou část, kterou lze využít jako spací patro. Prostorná předsíň pak volně navazuje na spojený kuchyňský kout s obývacím pokojem, jehož součástí je moderní TV. Kuchyňský kout je plně vybaven kuchyňskou linkou (včetně trouby, digestoře, mikrovlnné trouby, myčky, lednice s mrazákem, talířů, příborů, hrnců, pohárů a skleniček). V jídelní části najdete moderní designový jídelní stůl se židlemi, zatímco v obývací části je pohodlný rozkládací gauč a impozantní vestavěná knihovna na míru. K dispozici je také prostorná walk-in-closet - šatna. Součástí vybavená bytu je také pračka.

Bubeneč je jednou z nejprestižnějších částí města. Tato populární lokalita nabízí veškeré vybavení pro váš každodenní život - školy, školky, zdravotnická zařízení a bohatou nabídku specializovaných obchodů, restaurací a kaváren. Veřejná doprava vám umožní snadný přístup do centra města, neboť stanice metra Hradčanská a tramvajové a autobusové zastávky jsou jen kousek od bytu. Mezinárodní letiště Václava Havla je také rychle dostupné.

Parkování je možné v okolních ulicích na vyhrazených zónách rezidenčního stání. Další variantou je možnost pronájmu garážového stání za 3.500 Kč/měs. v prostorách sousedního domu.

V okolí najdete i příjemná místa k relaxaci a odpočinku, například krásný park Stromovka, který vás bude neustále lákat na procházky. Bubeneč je skvělou kombinací moderního života s neodmyslitelnou historickou atmosférou.

Teplá voda a topení je zajišťováno vlastním kombinovaných elektrokotlem přímo v bytě.
Poplatky: 1.100,-Kč/měsíc paušálně na služby domu + 250Kč/měs. na osobu zálohy na vodu + zálohy na elektřinu

Byt je volný k nastěhování od 1.7.2024

Parametry bytu

Cena
40 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby, převod elektřiny na nájemníka
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Čs. armády, Praha 6 - Bubeneč
ID
0617
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
109 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
109 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti