Prodej vícegeneračního domu, Bartošovice, 200 m2

Bartošovice

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Bartošovicích

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi velmi hezký rodinný dům v Bartošovicích ( bartosovice.cz). Dům na velkém pozemku je po celkové a vkusné rekonstrukci, při které byly použity pouze vybrané materiály.

Dům je dvougenerační o dvou samostatných bytových jednotkách a je celopodsklepený.

Vjezd na pozemek o celkové výměře cca 1800 m2 je automatickou bránou, celý pozemek je z přední strany lemován okrasnou zahradou, je nově oplocen a příkladně udržován.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí. Nová fasádní omítka. Byl instalován nový plynový kotel, vyměněna střešních oken. Nové je i venkovní schodiště k domu, na které byl použit kvalitní přírodní kámen.
Klidný spánek Vám zaručí instalovaný kamerový a bezpečnostní systém napojený na centrální pult ochrany.
Na domě je mnoho dalších and #34;extras and #34;, které si však ponecháme až na prohlídku.

Do horní bytové jednotky Vás dovede masivní bukové schodiště. Dispozice 4+1 s logickým uspořádáním pokojů uspokojí i nároky větší rodiny. Útulný obývací pokoj se stane místem setkávání nejen s rodinou. Kuchyně s nadstandardní kuchyňskou linkou je vybavena kvalitními vestavnými spotřebiči. Tři ložnice jsou vybaveny nábytkem na míru, který je součástí nabídky.
Koupelna s vanou a sprchovým koutem i sammostatná toaleta prošly velmi zdařilou a vkusnou rekonstrukcí.

Bytová jednotka v přízemí domu je rozdělena na tři samostatné neprůchozí pokoje a kuchyni. I zde byla v nedávné době rekonstruována koupelna a vyměněna kuchyňská linka. Tento byt využívá svou vlastní slunnou terasu, na které si užijete nejen ranní kávičku, ale oceníte ji i při grilování s přáteli.

V suterénu jsou dvě velké garáže a technické zázemí domu.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím dodán, ze zákona proto uvádíme třídu G.
S financováním nákupu tohoto domu Vám rádi pomůžeme.

Pro více informací neváhejte zavolat makléři, se kterým se také dohodnete a termínu prohlídky. Těším se na setkání s Vámi.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Bartošovice
ID
425
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
2565 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Šustková Lenka

Šustková Lenka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Bartošovicích?

Podobné nemovitosti