Prodej bytu 2+kk, Brno - Bohunice, Ukrajinská, 48 m2

Ukrajinská, Bohunice

4 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 637 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Prohlídky tohoto bytu budou až po 13.5., pište prosím e-maily. Nabízíme k prodeji částečně zrekonstruovaný byt 2+kk v osobním vlastnictví v posledním, 7. patře zrevitalizovaného panelového domu s výtahem na ulici Ukrajinská v Brně - Bohunicích. Byt je orientovaný na východní stranu s krásným výhledem do prostoru okolní krajiny a místního sadu, tedy nerušený žádnou stavbou. V okolí bytového domu je kompletní občanská vybavenost vč. školy, školky, nákupního centra a tramvajové zastávky Běloruská nebo Krematorium cca 6min. chůze, případně autobusová zastávka Gruzínská vzdálená 100 m od domu, ze které je to na tramvaj 2 zastávky.

Samotný byt byl v roce 2019 částečně zrekonstruován, kdy bylo vyměněno celé bytové jádro za zděné, jehož elektrické rozvody jsou v mědi, tak jako u kuchyňského koutu. Některé prvky zůstaly původní, např. zárubně, které ale jdou obložit v případě potřeby zárubněmi dřevěnými. Původní zůstala i skříň v předsíni, kuchyňská linka byla vyměněna, ale již nese známky používání po nájemnících. Na podlahách v pokojích zůstaly původní dřevěné parkety, v kuchyni a chodbě byla dlažba vyměněna.

Nemovitost je případně vhodná k dalšímu pronájmu, je velmi dobře udržovaná současným nájemníkem, který má smlouvu do konce roku 2024. Tedy v případě zájmu o koupi lze nájem do konce roku převzít. Nemovitost je možno financovat hypotékou, nemá žádnou právní vadu. Více informací u makléře.

Parametry bytu

Cena
4 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Ukrajinská, Bohunice
ID
IR3519
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Patro
8. z 8
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
139 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Ivo Rábl

Mgr. Ivo Rábl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti