Prodej chalupy, Rosice, 86 m2

Rosice

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Rosicích

Informace k domu

Dům se nachází v zástavbě rodinných domů v centru obce Bor u Chroustovic, která je vzdálená cca 6 km od města Chrast a cca 17 km od okresního města Chrudim. Jedná se o přízemní zděný dům se sedlovou střechou, bez podsklepení, o bytové jednotce velikosti 3+1. Dům je zděný cihelný (nezateplený), s možností využití podkroví (půda).

Dispozice:
přístupová chodba se vstupem na půdu, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, plynový kotel, oddělené WC), spíž, kuchyň s kuchyňskou linkou, obývací pokoj (s kamny na tuhá paliva), 2 pokoje.

V průběhu užívání domu docházelo pouze k běžné údržbě. Podlahy (PVC, dlažba v koupelně), dveře do ocelových obložek. Vytápění je ústřední (plynovým kotlem s deskovými radiátory), ohřev TUV centrální. Nemovitost je napojena na elektro 230/400 V, plyn, kanalizace je svedena do septiku, voda napojena ze studny (možnost připojení na veřejný řád). Dům je přístupný ze západní strany, tj. přímo z přístupové asfaltové komunikace. Na východní straně na dům navazují vedlejší stavby. Na přilehlé zahradě se nachází zastřešená terasa, studna a trvalé porosty. Zastavěná plocha tvoří 1.114 m2, zahrada je o velikosti 414 m2. Celková výměra pozemků činí 1.528 m2.

K domu je možné přikoupit ještě zahradu o velikosti 2.635 m2.

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Rosice
ID
700223
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
86 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1528 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEONE CZ s.r.o.

Masarykovo náměstí 59, Chrudim

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. František Průša

Ing. František Průša

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Rosicích (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti