Prodej vily, Santa Maria, Kapverdy, 153 m2

Santa Maria, Kapverdy

12 330 290 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Nabízíme nádhernou vilu 153,8 m2 se čtyřmi ložnicemi v první linii u pláže! Vlastní zahrada a vlastní bazén. Unikátní investiční příležitost! Garantovaný výnos s možností využívání 5 týdnů v roce v rámci garantovaného výnosu. V době vlastní užívaní pro sebe nebo své hosté majitel ne platí energie, bazény, relaxační zóny, lehátka a slunečníky na pláži! Bezplatní prohlídky na místě! 47 týdnu v roce kompletní správa pronájmu. Bez poplatek na údržbu za předpokladu uzavření smlouvu na pronájem se správcovskou společnost! V případě, že majitel si nepřeje garantovaný vynos je poplatek na údržbu €327.18 měsíčně. Předpokládaný roční vynos 6-7%, garantovány výnos je 5%. Výběr dalších nemovitostí různých velikostí a dispozic v tomto a sesterských resortech. Ceny od € 140 000! Konkrétní popsána nemovitost je nádherná Villa v první linií v 5* resortu Tortuga Beach Resort na ostrově Sal, Kapverdy. Villa je dvoupodlažní, na pozemku o velikosti 288 m2, nádhernou terasu o velikosti 40.3 m2, a vlastní bazén.
Dispozice-
první podlaží: předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na terasu a dvůr, ložnice, terasa, technická místnost, koupelna s toaletou.
druhé podlaží- tři prostorné ložnice, dvě koupelny s toaletami, nádherná, prostorná terasa
Cena je včetně vysoce kvalitního nábytku a vybavení. Na vyžádání pošleme půdorys a zabezpečíme on-line nebo klasickou prohlídku.
Kapverdy jsou tropický ráj uprostřed Atlantského oceánu o 10 ostrovech nedaleko západního pobřeží Afriky. Díky 350 slunečným dnům v roce se teploty trvale pohybují mezi 25-30 °C, voda je křišťálově čistá. V této lokalitě nehrozí hurikány, zemětřesení, vulkány, ani další podobná nebezpečí. Kapverdy mají mantru „No stress“ a díky uvolněnému životnímu stylu jsou ideální prázdninovou destinací. Zájem o cestování na Kapverdy od roku 2000 vzrostl o 115 %, do roku 2024 se očekává další zdvojnásobení. Prosperující cestovní ruch je částečně zásluhou vysokých kapverdských standardů pohostinnosti a celoročním ideálním klimatem ke koupání. Rychle rostoucí zájem o tuto destinaci vedl k vysocé poptávce po kvalitním ubytování, která často převyšuje nabídku. Prosperita Kapverdských ostrovů je kromě rostoucího turistického ruchu také zásluhou stabilní, demokratické vlády a jasné strategie rovoje.

Parametry domu

Cena
12 330 290 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Santa Maria, Kapverdy
ID
F11941
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
153 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
288 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti