Pronájem bytu 2+kk, Praha - Uhříněves, Václava Trojana, 45 m2

Václava Trojana, Praha, Uhříněves

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 3 600,- Kč + elektřina převodem; kauce 18 000,- Kč, provize RK 18 000,- Kč.)

Prověřené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabídka pronájmu nezařízeného bytu o dispozici 2+kk s lodžií a garážovým stáním, ul. Václava Trojana, Praha 10 – Uhříněves. Byt je umístěn ve 3.NP novostavby bytového domu s výtahem z roku 2009 nacházející se na okraji městské části.

Byt o celkové výměře 52,22 m2 (vnitřní plocha – 44,83 m2, lodžie – 3,8 m2) je vyřešen velmi prakticky a tvoří jej: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, vstupní chodba, koupelna s vanou a s WC a komora. Z obývacího pokoje je možný vstup na lodžii, která je orientována, stejně jako všechna okna v bytě, na východ. Komora, která je umístěna přímo v bytě poskytuje společně se sklepní kójí dostatek úložného prostoru. Podlahy jsou v obývacím pokoji a v ložnici plovoucí, v předsíni, komoře a koupelně je položena dlažba. Byt se pronajímá zařízený kompletní kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů (horkovzdušná trouba, varná deska, mikrovlnná trouba) a volně stojící lednicí. Vytápění zajišťuje centrální plynová kotelna v domě. Dům je vybaven výtahem. K bytu dále náleží garážové stání, které je stejně jako sklepní kóje (3,59 m2) umístěné v suterénu.

Zastávka MHD je umístěna téměř u domu (cca 70 m) - 18 minut BUS na metro A – Depo Hostivař nebo 4 minuty BUS na Nádraží Uhříněves, dále pak vlakem na Hlavní nádraží (19 minut). Dopravní obslužnost pak doplňuje dobrá dostupnost na dálnici D1 a tím i na Pražský okruh, dále pak na Štěrboholy.

V místě naleznete vše potřebné, přímo u domu se nachází supermarket, v centru městské částí je pošta, kavárna, bankomat a přírodní památka Obora v Uhříněvsi.

Společně s nájemným se hradí měsíční poplatky ve výši 3.600 Kč + elektřina se převádí na nájemníka. Kauce ve výši jednoho nájmu, provize ve výši jednoho nájmu. Volné ihned.

Pokud máte zájem o prohlídku, vyplňte prosím formulář níže, co nejdříve se vám ozveme.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 3 600,- Kč + elektřina převodem; kauce 18 000,- Kč, provize RK 18 000,- Kč.
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Václava Trojana, Praha, Uhříněves
ID
00531
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Patro
3.
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
111 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Radek Brila

Bc. Radek Brila

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti