Prodej vícegeneračního domu, Veverská Bítýška, Hvozdecká, 290 m2 (ID: 2096199)

Hvozdecká, Veverská Bítýška

15 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 868 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prověřené firmy v Veverské Bítýšce

Informace k domu

Prostorný rodinný dům se třemi samostatnými byty a příjemnou udržovanou zahradou s krásným jezírkem, terasou a zahradním domkem leží v klidné lokalitě jen 2 km od přístaviště Brněnské přehrady. Dům mimo jiné nabízí vlastní prostory např. pro podnikání v dostavěném dvorním křídle.

První podlaží domu (byt č. 1 o velikosti 2+1) zahrnuje obývací pokoj volně přecházející do plně vybavené kuchyně s jídelním prostorem. ložnici, předsíň a chodbu se schodištěm. Dále (byt č. 2 o velikosti 1+1) se samostatnou koupelnou včetně sprchového koutu s malou kuchyňskou linkou s bezbariérovým vstupem ze dvora. V přízemí se také nachází prostor vhodný pro kancelář nebo dílnu.

V druhém podlaží (byt č. 3 o velikosti 3+kk) disponuje předsíní, obývacím pokojem s kuchyňským koutem s plně vybavenou kuchyňskou linkou, terasou, dále ložnicí a dětským pokojem s vybaveným podkrovím, koupelnou se sprchovým koutem.

Poklidná lokalita obklopená přírodou poskytuje dostatek příležitostí k aktivnímu odpočinku i relaxaci. Jen pár minut jízdy od kompletní občanské vybavenosti. Do 3 minut chůze (200 m) od domu je dostupná také zastávka IDS ve směru Brno ZOO.

Parametry domu

Cena
15 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Hvozdecká, Veverská Bítýška
ID
00280
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
290 m2
Plocha nemovitosti
1162 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ARENA plus

Františky Stránecké 548/10, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Renata Andrlíková

Renata Andrlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Veverské Bítýšce?

Podobné nemovitosti