Pronájem bytu 2+kk, Teplice nad Bečvou, 50 m2 (ID: 2095769)

Hranice

10 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohové platby na energie cca 4500,- Kč)

Prověřené firmy v Teplicích nad Bečvou

Informace k bytu

Nabízím k pronájmu prostorný byt 2+kk s balkonem v jedné z nejžádanějších lokalit lázeňské obce Teplice nad Bečvou - Zbrašov, který je určen především lidem, kteří hledají klidnou lokalitu blízko přírody v lesích Valšovického polesí. Lázeňská obec Teplice nad Bečvou se nachází 5 minut jízdy od města Hranice. Cihlový byt o výměře 50 m2 se nachází v 3. patře třípodlažního domu s orientací oken na západ s nádherným výhledem na Hostýnské vrchy.
Nabízený byt je po kompletní rekonstrukci v moderním stylu a svým vybavením zcela jistě uspokojí zájemce vyžadující vysoký standard bydlení bez dalších investic.
Topení a ohřev teplé vody je zajištěn vlastním novým plynovým kondenzačním kotlem a součástí bytu je i velký sklep o výměře 9 m2. Nespornou výhodou tohoto bytu jsou i nízké náklady na bydlení. Byt je určen pro nekuřáky bez zvířat. Požadovaná kauce činí 2 nájmy vč. záloh na energie, odměna pro realitní kancelář činí 1 nájem. + zálohové platby za energie cca 4500,- Kč. V případě dalších dotazů neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Parametry bytu

Cena
10 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohové platby na energie cca 4500,- Kč
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Hranice
ID
100-413
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Malík Michal

Malík Michal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Teplicích nad Bečvou?

Podobné nemovitosti