Pronájem bytu 2+kk, Praha - Dolní Měcholupy, Kardausova, 48 m2

Kardausova, Dolní Měcholupy - Praha-Dolní Měcholupy

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná kauce Kč, náklady na bydlení 4 700 Kč, poplatek za podnájem)

Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k podnájmu velmi pěkný byt o dispozici 2+kk s výměrou 48 m2 v ulici Kardausova, Praha 10- Štěrboholy. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu. K bytu náleží balkon s výhledem na dětské hřiště.

Byt se nabízí částečně vybavený. Moderní kuchyňská linka disponuje lednicí, myčkou, mikrovlnnou troubou, sklo keramickou deskou s digestoří a troubou. V kuchyni se dále nachází jídelní stůl s židlemi. Stylová obývací část bude zařízena pouze obývací stěnou. V ložnici je šatní skříň s úložným prostorem. Nová koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a toaletou.

Předností této lokality je výborná občanská vybavenost- Fashion Arena Prague Outlet, OC Europark, OKEY.cz, i výborná dostupnost MHD. V blízkosti bytu se nachází autobusová zastávka Kutnohorská. V okolí bytu je dětská hřiště, sportovní hala HAMR- Sport a.s. nebo Inline dráha (park Hrušov).

Byt je k nastěhování od 01. 06. 2024. Domácí mazlíčci po domluvě.

Uvedená energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB.

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi!

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná kauce Kč, náklady na bydlení 4 700 Kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Kardausova, Dolní Měcholupy - Praha-Dolní Měcholupy
ID
N1474
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze?

Podobné nemovitosti