Prodej vícegeneračního domu, Hořesedly, 695 m2 (ID: 2094684)

Hořesedly

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena na vyžádání v RK)

Prověřené firmy v Hořesedlech

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout v prodeji samostatně stojící dům v obci Hořesedly ve Středočeském kraji, okres Rakovník.

Dům je situován do tvaru L, nachází se ve středu obce Hořesedly.
Jedná se o z části podsklepený objekt s jedním nadzemním podlažím a s obytným podkrovím.
Objekt byl z části využíván jako restaurační zařízení s převažující obytnou částí jako penzion + restaurace, který byl roku 2005-2008 rekonstruován - nová střecha, plastová okna, rozvody.
I nyní je dům vhodný ke komerčnímu využití, je situován na dobrém místě v blízkosti hlavní komunikace ve směru Praha (výpadovka na Prahu). Díky výstavbě nové dálnice, která bude v průběhu roku 2024 zprovozněna, bude Praha dosažitelná do 25min. jízdy autem.

Pozemek domu je zastavěn tímto domem a přilehlým dvorem o velikosti cca 426m2.

Dům je připojen na vodovod a rozvod el. energie, kanalizace je svedena do žumpy, v místě je dále možnost napojení na plynovod, na pozemku je studna. Další příslušenství tvoří částečné oplocení zděným plotem, plotová vrata a částečné zpevnění dvora z cihelné dlažby.
Pozemek je rovinný, s výše uvedenými možnostmi napojení na inženýrské sítě, přístup je ze zpevněné komunikace.

V obci je přiměřená občanská vybavenost (školka, obchod, restaurace, praktický lékař, středisko pro volný čas, policie). Spojení je pouze autobusové.
Situovaný je cca 60 m od hlavní silnice procházející obcí.

Dispoziční řešení:

Obvodové stěny jsou zděné v tl. 45 až 60 cm.
1.p.p. sklepní- prostor technické podlaží
1.n.p. byt 2+1 s koupelnou společnou s WC se samostatným vstupem ze dvora v šikmo přistavěném křídle budovy, s výměrou podlahové plochy cca 92 m2.
Přízemí druhého křídla domu dříve fungovalo jako lokál, kuchyň. zařízení, sociální zařízení penzionu, nyní obytná část byt 2+1 + možnost vybudovat další byt.
Obytná podkroví nad částí restaurace, zbylá část využita jako půda, přichystána na výstavbu dalšího obytného prostoru/bytu.

Dispoziční přestavbou interiéru lze dům využívat opět ke komerčním účelům jako např. penzion, hospodu nebo se nabízí možnost přestavby na bytový dům s možností výstavby 5-ti bytových jednotek.

Doporučujeme prohlídku, nutno vidět.

V případě dotazů se neváhejte obrátit na našeho realitního makléře. Rádi poradíme i s financováním.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena na vyžádání v RK
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Hořesedly
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
695 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
770 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Drlík

Martin Drlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Hořesedlech?

Podobné nemovitosti