Prodej bytu 2+kk, Rudná, Oblouková, 54 m2

Oblouková, Rudná

Rezervováno
5 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 165 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Rudné

Úklidové služby

Informace k bytu

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout prostorný, chytře řešený, byt 2+kk s vlastním parkovacím stáním a komorou na patře. Byt je ideální volbou pro jednotlivce / pár nebo vhodnou investiční příležitostí, a to především z důvodu umístění v klidné části města Rudné, jen pár kroků od vlaku, který Vás dokáže v pohodlí dopravit do centra bez nutnosti přestupů.

Město Rudná se dlouhodobě zaměřuje na kvalitní občanskou vybavenost jak obchodů, restaurací, cukráren, lékařů, veteriny, množstvím sportovišť a hřišť nejen pro děti, a to vše v dochozí vzdálenosti.
Město je obklopeno přírodou ideální pro pravidelné procházky se psem. V jeho blízkém okolí se nabízí též paleta možných výletů po turistických cestách.

Bytová jednotka 2+kk s okny orientovanými na JZ a JV je součástí bytového domu s 9 byty a dobře fungujícím společenstvím vlastníků.
Byt se skládá z těchto částí: obývací pokoj s kuchyňským koutem 29.97 m2 a balkónem 3.26 m2, ložnice 12.05 m2, chodba 3.92 m2, koupelna s WC 5.60 m2 a komora 2.30 m2.
Nový majitel bude též vlastníkem pozemku před domem, na kterém je parkovací stání výlučně k bytu.

Protože se jedná o stavbu z roku 2015, nebylo třeba žádných výrazných oprav. SVJ i tak postupně akumuluje tomu odpovídající fond oprav.

O vytápění je postaráno regulovanými elektrickými konvektory a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, který je umístěný v prostorách koupelny. Dům, dle přiloženého PENB, splňuje energetickou třídu C.

Tento byt je ideální pro někoho, kdo chce bydlet v těsné blízkosti Prahy, ale rád si užije zeleň, která lokalitu obklopuje.

Pro další informace volejte kdykoliv. V případě zájmu Vám ochotně pomůžeme i s výběrem ideálního
financování přímo pro Vás. Těším se na shledanou s Vámi při prohlídce bytu.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Oblouková, Rudná
ID
270324
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. František Kudrna

Ing. František Kudrna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Rudné (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti