Pronájem bytu 1+kk, Praha - Nové Město, Ječná, 33 m2 (ID: 2093448)

Ječná, Praha 2 - Nové Město

19 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie a služby 4 800 Kč , provize a kauce, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu krásný, zcela nový byt 1+kk v novém projektu Věcná Ječná. Tento kompletně zrekonstruovaný dům s citlivým důrazem na historické prvky se nachází v těsné blízkosti historického centra Prahy a nabízí veškeré pohodlí pro náročné klienty.

Byt je vkusně a moderně zařízen. Kuchyňská část je plně vybavená spotřebiči a v koupelně najdete sprchový kout, pračku a sušičku. V předsíni je vestavěná skříň a dostatek úložného prostoru. Podlahy jsou vybaveny dřevěnými parkety, v koupelně a předsíni pak najdete keramickou dlažbu.

Díky své ideální poloze je byt dobře dostupný veřejnou dopravou. Metro B Karlovo náměstí je vzdáleno pouhé 2 minuty pěšky, stejně jako stanice metra C - I.P. Pavlova. V blízkosti se rovněž nachází Všeobecná fakultní nemocnice (VFN)

Nájemné: 19.500,- Kč
Zálohy na služby 1.600 Kč
Vratná kauce 20.000 Kč
Jednorázový správcovský poplatek 15.000,--

Byt je ihned k nastěhování.

We offer for rent a beautiful, brand new 1+kk apartment in the new Věčná Ječná project. This completely renovated building, with a sensitive emphasis on historical elements, is located in close proximity to the historical center of Prague and offers all the comforts for discerning clients.

The apartment is tastefully and modernly furnished. The kitchen area is fully equipped with appliances, and the bathroom features a shower, washing machine, and dryer. There is a built-in wardrobe and plenty of storage space in the entrance hall. The floors are covered with wooden parquet, while ceramic tiles can be found in the bathroom and entrance hall.

Thanks to its ideal location, the apartment is easily accessible by public transport. The B-line Karlovo náměstí metro station is just a 2-minute walk away, as is the C-line I.P. Pavlova station. The General Faculty Hospital (VFN) is also nearby.

Rent: 19,500 CZK
Service charges: 1,600 CZK
Refundable deposit: 20,000 CZK
One-time fee: 15,000 CZK

The apartment is available for immediate move-in.

Parametry bytu

Cena
19 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie a služby 4 800 Kč , provize a kauce, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Ječná, Praha 2 - Nové Město
ID
00173-2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
33 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adriana Rojtenbergová

Adriana Rojtenbergová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti