Prodej chalupy, Jindřichov, 90 m2 (ID: 2093383)

Jindřichov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Jindřichově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Vážení klienti, představujeme Vám krásnou chatu o dispozici 3+1 na úžasném pozemku v lokalitě Jindřichov Nové Losiny nedaleko u skiareálu Přemyslov.

Nacházíme se ve známém kopcovitém území necelých 15 minut od Šumperka, které je díky svému prostředí v srdci Jeseníků častým cílem pro lyžaře, cyklisty nebo pěší výlety.

Místo tedy nabídne nejen celoroční sportovní a rekreační vyžití, ale také obec s kompletní občanskou vybaveností včetně školy, školky, obchodu a letního kina.

Předmětem prodeje je dvoupodlažní, částečně podsklepený objekt, který se rozléhá na krásném rozlehlém pozemku o výměře 2125 m2.

Jedná se o zděnou chatu velmi udržovanou chatu zkolaudovanou v roce 1985 s vnitřní užitnou plochou 90 m2.

V přízemí se nachází zádveří a chodba se vstupem na oddělenou toaletu, do šatny, koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem a vstup do sklepa o výměře 7 m2. Dále je zde kuchyně a velký obytný prostor s krbem a dostatkem místa pro jídelní stůl a sedací soupravu.

Po schodišti se dostaneme do obytného podkroví, kde jsou dvě velké ložnice o výměře 20,5 a 13,8 m2 s krásným výhledem do zahrady a okolí.

Nemovitost prošla průběžnou revitalizací, která zahrnovala zateplení střechy, výměnu oken za plastová s izolačním trojsklem a zbudováním nové koupelny i kuchyně.

Chata je napojena na elektřinu. Hlavním zdrojem vytápění je zde krb s výdechy v podkroví a elektrické radiátory. Voda z vlastní vrtané studny je pitná. Kanalizace je řešena septikem.

Objekt se nachází na krásné vzrostlé zahradě s okrasnými keři, stromy a rostlinami s výhledem do okolních hor a nabízí ojedinělé soukromí.

Na pozemku také najdeme posezení, garáž na osobní automobil a sklad na dřevo.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Jindřichov
ID
202353
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2125 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Jindřichově (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti