Prodej vily, Valašské Meziříčí, Smetanova, 235 m2 (ID: 2093377)

Smetanova, Valašské Meziříčí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Valašském Meziříčí

Informace k domu

Vážení klienti,

představujeme vám rodinný dům se zahradou na ul. Smetanova ve Valašském Meziříčí.

Třípodlažní cihlový dům se nachází v atraktivní části města, v klidné vilové čtvrti se spoustou zeleně, přesto v blízkosti centra.

Rodinný dům je postaven na pozemku o celkové rozloze 990 m2. Zastavěná plocha činí 196 m2 a zahrada 794 m2.

Stavba má zateplenou fasádní omítku, nová eurookna, nový kotel a radiátory, zrekonstruovanou kuchyň a koupelnu v přízemí včetně podlah, vstupní a některé interiérové dveře, a nově vybudovaný atelier – byt ve 2. NP.

Dům je podsklepený. 1. PP je využíváno jako technické a skladovací zázemí. Je zde umístěný plynový kotel pro vytápění a ohřev vody v celém domě a tři sklepy.

V 1. NP se nachází bytová jednotka 3+1 (76,22 m2). Do bytu vystoupáte po elegantním dřevěném schodišti. Vstupní hala díky svým 18,1 m2 může současně sloužit jako jídelna. Je propojená s kuchyní (12,78 m2) a je z ní vstup i do ložnice (14,97 m2). Obývací pokoj (13,20) je přístupný jak z kuchyně tak z ložnice. Z kuchyně je východ na venkovní terasu o rozloze cca 26 m2 se schůdky do zahrady. V kuchyni najdete spotřebiče zn. Fagor - elektrickou troubu a varnou desku, myčku a digestoř. Do koupelny se vchází z kuchyně. Je zde vana, umyvadlo a WC. V obytných místnostech jsou parkety, v kuchyni plovoucí podlaha, v koupelně nová dlažba a obklady.

2. NP v současné době sloužilo jako atelier. Dovybavením kuchyňskou linkou získáte samostatný byt 2+1 s užitnou plochou 47,5 m2. Do elegantní koupelny se sprchovacím koutem, toaletou a umyvadlem se vstupuje z kuchyně (13,07 m2). Obývací pokoj s balkonem(8,3m2) s výhledem do ulice má rozlohu 13,67 m2. Vstoupíte do něj, stejně jako do ložnice (15,20 m2), přes kuchyň. Celý prostor je nově zrekonstruovaný. Plovoucí podlahy, koupelna, interiérové dveře.

Zahrada se vzrostlými okrasnými dřevinami je oplocená. Vjezd na pozemek je možný z ulice.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Na zahradě je vlastní studna.

Vynikající poloha doma s bohatou občanskou vybaveností v okolí je mimořádnou příležitostí, jak získat pohodlné a příjemné bydlení.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti kontaktujte realitního makléře Petra Hanáka.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Smetanova, Valašské Meziříčí
ID
202371
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
990 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Valašském Meziříčí?

Podobné nemovitosti