Prodej bytu 3+kk, Olomouc, Třída Jiřího Pelikána, 126 m2 (ID: 2093361)

Třída Jiřího Pelikána, Olomouc

11 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 281 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení Vám představujeme nadstandardně vybavený prostorný byt 3+kk v nejvyšším podlaží s terasami a třemi parkovacími stáními ve velmi žádané lokalitě.

Nacházíme se v západní části města Olomouce v příjemném prostředí na ulici Třída Jiřího Pelikána v novém komplexu bytových novostaveb.

Lokalita je velmi dobře dostupná jak z centra města, tak při příjezdu z olomouckého dálničního obchvatu. Místo nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně školy, školy a nákupního centra Lidl, které se nachází v těsné blízkosti. Výhodou je také zastávka autobusu, tramvaje a pěší dostupnost do centra, městských parků a na řepčínskou cyklostezku.

Při příjezdu na prohlídku se potkáme před čtyřpodlažním nízkoenergetickým, plně bezbariérovým domem, který se nachází v uzavřeném soukromém areálu. V přízemí domu jsou situovány garáže, technické zázemí a kolárna.

Dům byl zkolaudován jako novostavba v roce 2022 a jeho vnitřní prostory jsou pečlivě udržované a ve vysokém standardu. Bytová jednotka se nachází ve 4. podlaží a je orientovaná na západní stranu s hezkým výhledem do zeleně. Díky umístění na konci domu a podlaží nabízí byt mimořádné soukromí, velmi klidné bydlení a výborné prosvětlení interiéru.
Energetický štítek třídy B, zaručuje spolu s dálkovým vytápěním nízké náklady na provoz.

Při vstupu do kompletně vybaveného bytu o celkové ploše 126 m2 uvidíte prostorné zádveří s vestavěnými skříněmi, ze kterého je vstup do oddělené šatny a také velkého obytného prostoru.

Ten je hlavní dominantou celé jednotky a nabízí dostatek místa pro sedací soupravu, televizní stěnu, jídelní stůl a také kvalitní kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči značky Whirlpool a Teka.

Z obývací pokoje vstup do ložnic a na velkou terasu o výměře 14 m2 s posezením, která je vhodná pro grilování a užívání slunných dní a západů slunce v naprostém soukromí.

Dětský pokoj disponuje vestavěnou skříní, vlastní koupelnou se sprchou a vstupem na druhou terasu. Hlavní ložnice nabízí výměru 24 m2, velkou šatní skříň, pracovní kout a velkou koupelnu s oknem, vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a místem pro pračku se sušičkou.

Jednotka nabízí nadstandardní materiály, nábytek, stavební prvky a interiér navržený bytovou architektkou. Na podlaze je položena kvalitní dlažba, dveře jsou bezfalcové značky Barausse vysoké 210 cm. Koupelny jsou řízeně přetlakové odvětrávány a jsou osazeny kvalitní keramikou a velkoformátovým obkladem.

K bytu náleží jedno garážové místo o šířce 3,3 m přímo u vstupu do výtahu a dvě venkovní stání.

Pořízením nemovitosti získáte krásné, klidné a velmi prostorné bydlení a byt v perfektním stavu na výborné adrese blízko centra města.

Pro více informací a prohlídku volejte realitního makléře Petra Hanáka.

Parametry bytu

Cena
11 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Třída Jiřího Pelikána, Olomouc
ID
202411
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
126 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti