Pronájem bytu 3+1, Teplice, U Zámecké zahrady, 102 m2 (ID: 2091919)

U Zámecké zahrady, Duchcovská, Teplice

Prověřené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Krásný třípokojový byt na pronájem u Zámecké zahrady, Teplice

S potěšením nabízíme k pronájmu luxusní třípokojový byt, který se nachází v jedné z nejlepších lokalit lázeňského města Teplice, hned na začátku ulice Duchcovská, přímo u Zámecké zahrady.

Byt je v perfektním stavu, po celkové rekonstrukci, včetně nové elektřiny. Druhé patro historické vily. Byt je velmi prostorný, celková plocha činí až 102 m2! Tři pokoje, kuchyň zvlášť, balkón do klidného vnitrobloku, koupelna s WC a spíž. Vytápění a ohřev vody pomoci plynového kotle. Okna jsou plastová/dřevěná.

Vynikající občanská vybavenost: parkování a zastávka přímo před domem, obchody, kavárny a restaurace, školka a škola, městská nemocnice, vše je na dosah ruky. Skvělá, vyhledávaná lokalita.

Tuto nabídku vřele doporučujeme, zavolejte a domluvte si nezávaznou prohlídku!

Nájem: 17000 Kč včetně zálohy na vodu ve výši 1000 Kč, elektřinu a plyn si nájemce přepisuje na sebe. Vratná kauce 35000 Kč, provize 17000 Kč.

Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Pronájem bytu 3+1 Teplice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 102 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 3+1 Teplice.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
U Zámecké zahrady, Duchcovská, Teplice
ID
61
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ažur

Ažur

Dlouhá 67/39, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

David Gerts

David Gerts

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti