Pronájem obchodního prostoru, Olomouc, Tovární, 1540 m2

Tovární, Olomouc, Hodolany

138 600 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie, + provize RK)

Prověřené firmy v Olomouci

Informace k nemovitosti

Přicházíme s pronájmem haly o rozloze 1540 m2 v areálu PREFA - SYSTEM v ulici Tovární, městská část Hodolany. V blízkosti areálu se nachází sjezd z městského obchvatu (ulice Velkomoravská), který je propojen s hlavními dopravními tepnami vedoucími směrem Mohelnice, Šternberk, Brno, Ostrava a Zlín. Hala je vhodná pro skladování, lehkou výrobu nebo prodejní prostory (vyjma potravinářského prodeje). Prostor lze rozdělit na dvě jednotky s možností samostatného přístupu a vjezdu.

K dispozici je až 10 parkovacích míst. Vjezd pro nákladní i osobní dopravu je umístěn na kraji areálu. Celý areál je monitorovaný noční ostrahou.

Cena pronájmu v současném stavu činí 90,- Kč za metr čtvereční bez 21% DPH měsíčně. Topení haly je zajištěno parovodem, elektrická energie bude měřena pomocí samostatného měřiče a fakturována zvlášť. Prostory kanceláří a sociálního zázemí jsou vybaveny elektrickými přímotopy.

Majitel vyžaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu. Provize pro Rk činí jeden nájem + DPH. K dispozici po domluvě. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte, prosím, certifikovaného realitního makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
138 600 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie, + provize RK
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Tovární, Olomouc, Hodolany
ID
02380
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1540 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jaroslav Vojta

Jaroslav Vojta

Legionářská 1319/10, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Sítař

Petr Sítař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Olomouci?

Podobné nemovitosti