Pronájem kanceláře, Praha - Březiněves, Na hlavní, 821 m2 (ID: 2090656)

Na hlavní, Praha 8 - Březiněves

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu uzavřený komerční areál, ve kterém se nachází budova s kancelářemi a sklady, dále samostatný objekt se skladovými prostory a parkovací plocha až pro 14 vozidel. Je situován při ulici Na hlavní směrem do centra, a je tak skvěle dostupný přímo z hlavní silnice. Vjezd je přes vjezdovou bránu na elektrický pohon.

Budova s kancelářemi má tři nadzemní podlaží. Prostory v prvním nadzemním podlaží jsou aktuálně využívány jako dílny a sklady. Ve druhém a třetím podlaží jsou kanceláře a zázemí (kuchyňky, toalety…). Z některých je vstup na balkóny a terasu. Dispoziční uspořádání jednotlivých pater naleznete ve fotogalerii této nabídky, na vyžádání lze poskytnout okótované výkresy.
Vybavení kanceláří je součástí nabídky.

Před budovou je prostorná parkovací plocha pro cca 10-12 vozidel, další dvě stání jsou u vjezdu do areálu.
Z parkovací plochy je vjezd a přístup do samostatně stojícího skladového objektu (255m2). Vjezd do hlavního skladu (cca 100m2) je přes sekční garážová vrata, na něj navazují další menší sklady a kanceláře. Dispozici tohoto objektu naleznete ve fotogalerii této nabídky.
Součástí areálu je i oddychová zahrada s posezením.

Necelý 1km je vzdálený nájezd na dálnici D8. Městká hromadná doprava je dostupná jen pár minut chůze, kde je stanice několika autobusových linek. Metro C Ládví je autobusem dostupné během 15 minut.

Areál se nabízí k pronájmu pouze jako celek.
K dispozici bude od cca září 2024.
Mate-li další dotazy k této nabídce nebo máte-li zájem o sjednání prohlídky, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Na hlavní, Praha 8 - Březiněves
ID
0279-NP00582
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
821 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Michaela Drozdová

Ing. Michaela Drozdová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 8?

Podobné nemovitosti