Prodej bytu 3+kk, Brno, Kumpoštova, 72 m2

Kumpoštova, Brno

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc

(+ 1 velké garážové stání 900.000Kč, malé 750.000Kč)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hošek Estate Vám exkluzivně nabízí nádherný byt o dispozici 3+kk s velkorysou terasou o velikosti 164m² v jedné z nejžádanějších lokalit v Brně na Sadové.

Tento krásný bezbariérový byt s podlahovou plochou 72m² nabízí spoustu úložného prostoru díky vestavěnému nábytku na míru. Velkou výhodou tohoto bytu je především to, že se ze všech pokojů dostanete na terasu. Všechna okna jsou navíc vybavena elektrickými venkovními žaluziemi, které využijete ať už pro vytvoření úplné tmy v pokoji nebo stínění proti sluníčku.

Terasa, která je skvěle orientovaná na jih nabízí krásný výhled na celé Brno. Jistě zde strávíte spoustu krásných chvil s rodinou a přáteli například během letní grilovačky. Na terase se také nachází bioklimatická pergola s elektrickou stínící roletou a také zahradní domeček pro uložení zahradního nábytku.

Díky tomu, že dům je postaven z moderních materiálů a splňuje nejnovější normy jsou na bytě velmi nízké náklady.

K bytu náleží sklep o velikosti 2,6m². Přímo v domě je možno dokoupit jedno velké garážové stání a ve vedlejším domě druhé, menší.

V okolí se nachází školka, supermarket a spoustu dětských hřišť. Do přírody to máte stejný kousek jako do města. Do této lokality se jednoduše zamilujete hned při její první návštěvě.

Neváhejte a kontaktujte mne pro osobní prohlídku.

Parametry bytu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 1 velké garážové stání 900.000Kč, malé 750.000Kč
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Kumpoštova, Brno
ID
0076
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
238 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hošek Estate s. r. o.

Palackého třída 295/24, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Robin Hošek

Robin Hošek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti