Pronájem bytu 2+kk, Rousínov, 40 m2

Rousínov

12 700 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ možnost internetu 200 Kč, + inkaso 3.080 Kč /2 os. + přepis el. energie na nájemce, (včetně parkovacího stání, včetně sklepa))

Prověřené firmy v Rousínově

Informace k bytu

K pronájmu je exkluzivně nabízen prostorný slunný byt 2+kk o velikosti 40 m2 (včetně sklepa 1m2) v osobním vlastnictví v Rousínově. Zděný byt s parkovacím stáním v ceně se nachází ve druhém podlaží domu. Byt je vybaven elegantní kuchyňskou linkou s varnou deskou a novou koupelnou. Vytápění plynem, vlastní regulace místností. U kuchyňské linky je příprava pro myčku, v koupelně příprava na pračku. K dispozici kočárkárna/ kolárna. Úsporné bydlení (zateplení domu, plastová okna, ohřev vody na nízký tarif NNV), nízké náklady na bydlení výhodou. Dům se nachází v klidné části města s dosahem centra. Rousínov je velmi dobře občansky vybavený (škola, mateřská škola, zdravotní středisko, obchody, supermarket, koupaliště, hřiště, zimní stadion) a výborně dostupný do Brna (20 km) i Vyškova (12 km) - vlak, autobus, IDS.

Parametry bytu

Cena
12 700 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ možnost internetu 200 Kč, + inkaso 3.080 Kč /2 os. + přepis el. energie na nájemce, (včetně parkovacího stání, včetně sklepa)
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Rousínov
ID
0163-NP04474
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Mgr. Květoslava Plimlová

Mgr. Květoslava Plimlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Rousínově?

Podobné nemovitosti