Pronájem kanceláře, Zlín, J. A. Bati, 74 m2 (ID: 2087333)

J. A. Bati, Zlín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, 3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Zlíně

Informace k nemovitosti

Stylová kancelář o výměře 74 m2, která kombinuje funkčnost s neotřelým designem, je ideální pro týmy hledající inspirativní a dobře organizovaný prostor. Loftová kancelář se rozděluje na několik zón. Spodní část je navržena jako open space a poskytuje pracovní místa se stoly pro až 8 osob, což podporuje spolupráci a kreativní tok myšlenek. Na vestavěném patře se pak nachází speciálně vybudované zázemí pro šéfa, které nabízí soukromí a prostor pro schůzky.

Interiér je laděn do příjemné zelené barvy, což prostoru dodává svěží a motivující atmosféru. Pronajímá se plně vybavená, takže můžete okamžitě začít s prací bez nutnosti dalších investic do vybavení. Součástí kanceláře je i kuchyňka, sprcha a toaleta.

Vstup do budovy max32 vede přes atraktivní recepci s nepřetržitým provozem. Samozřejmostí je bezbariérový přístup. V objektu jsou k dispozici dva osobní výtahy, jeden nákladní výtah a kolárna. Po celé budově je k dispozici vysokorychlostní internet. Přístup je zabezpečen čipovými kartami a budova je střežena bezpečnostním kamerovým systémem.

V max32 sídlí pošta, banka, pojišťovna, pekárna, wellness a fitness centrum, kadeřnictví a další. Přímo před budovou se nachází zastávka MHD, na autobusové a vlakové nádraží se dostanete za 5 minut. V okolí se nachází bary, restaurace a kavárny.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny budovy má v osobním vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, 3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
J. A. Bati, Zlín
ID
Z32-0812
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kryštof Saibert

Kryštof Saibert

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Zlíně?

Podobné nemovitosti