Prodej chaty, Frýdek-Místek, 39 m2

Frýdek-Místek - Frýdek

2 180 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 389 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Frýdku-Místku

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitelky si Vám naše společnost dovoluje nabídnout možnou koupi plně podsklepené zděné chaty s pergolou, která se nachází na velice klidném místě ve Frýdku Místku, přesněji ve Frýdku v chatové (zahradkářské) osadě „ U Lesa “

Chata má užitnou plochu včetně využití vrchního patra 39 m2, (spodní část 24 m2, vrchní část 15 m2) stojí na vlastním pozemku a k chatě patří pěkná, udržovaná zahrada s ovocnými stromy (jablko, švestka, broskev) a keři. Výměra zahrady, na které stojí i „kůlna“ na nářadí a uzák má výměru 524 m2.

Chata je zděná, vrchní část dřevěná a je celá zevnitř zateplená a to včetně střechy, která je sedlová.

V přízemní části se nachází obytný prostor s kuchyňským koutem, v předsíňce místo na odkládání svršků i sprchový kout s umyvadlem.

Ve sklepním prostoru vedle prostorné pergoly se pak nachází splachovací WC.

Do chaty je zavedena obecní voda, elektřina a odpady jsou řešeny jímkou s přepadem a vytápění je řešeno kamny.

Chata zatím nemá číslo evidenční, toto je momentálně ve fázi vyřizování.

Příjezd k chatě je možný po cestě, která patří všem chatařům a každý z nich vlastní určitý podíl. Vedle chaty je i parkovací místo.

Výhodou umístění je především i to, že je zde klid a pohodička a zároveň je i veškerá občanská vybavenost v dosahu a to včetně autobusové zastávky.

Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici štítek energetické náročnosti (PENB) uvádíme dle zákona třídu G.

Pokud Vás zaujala tato nabídka a rádi byste chatu shlédli osobně, neváhejte kdykoliv kontaktovat makléřku na uvedených kontaktech pro sjednání termínu osobní prohlídky.

Parametry domu

Cena
2 180 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Frýdek-Místek - Frýdek
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
39 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
524 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Renáta Mandincová

Renáta Mandincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti