Prodej vícegeneračního domu, Jestřebí, 183 m2

Jestřebí

5 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 070 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře)

Prověřené firmy v Jestřebí

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte rodinný dům na okraji obce s veškerou občanskou vybaveností? Pak právě Vás jistě zaujme tato nabídka.

Jestřebí je obec v okrese Česká Lípa v Libereckém kraji, ležící 9 km jihovýchodně od města Česká Lípa a 6 km severozápadně od města Doksy. Dnešní obec je nástupcem původního městečka Krušina, které leželo přímo na úpatí hradního kopce a dodnes se z něj dochovala jen uprostřed hřbitova stojící zvonice původního, později rovněž zaniklého kostela.

Dům samotný je velmi prostorný a lze zde uvažovat o vícegeneračním bydlení. Při vstupu do domu vás nadchne útulná atmosféra, která je doprovázena světlem procházejícím skrze velká okna, jež domu dodávají vzdušný a otevřený charakter. Uvnitř najdete několik místnosti, které lze flexibilně přizpůsobit potřebám vaší rodiny, ať už toužíte po samostatných obytných jednotkách nebo společných rodinných prostorech.

Zahrada, která dům obklopuje, je udržovaná a stane se vaším soukromým útočištěm, kde můžete relaxovat, pěstovat vlastní zeleninu nebo se věnovat rodinným aktivitám obklopeni přírodou. K domu náleží garáž a hospodářské stavení, které lze využít například pro uskladnění nářadí a zahradnických potřeb. Poloha domu na okraji obce vám zaručí klid a soukromí, přičemž všechny důležité služby jsou stále na dosah.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Parametry domu

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Jestřebí
ID
0224-NP01289
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
183 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
183 m2
Plocha nemovitosti
460 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Kristýna Andělová

Kristýna Andělová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Jestřebí (okr. Česká Lípa)?

Podobné nemovitosti