Prodej pozemku, Říčky v Orlických horách, 1426 m2

Říčky v Orlických horách

111 200 Kč HYPOTÉKA od 530 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Říčkách v Orlických horách

Informace k pozemku

Prodej pozemku Říčky v OH, ppč. 5981

Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 1 426 m² u obce Říčky v Orlických horách, v části Pustiny. V katastru nemovitostí je veden jako trvalý travní porost. Pozemek je obhospodařován a část je zapsána ve veřejném registru půdy LPIS s možností uplatnění dotace.
Obec Říčky v Orlických horách se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou, kraj Královéhradecký. Obec leží na západním výběžku Orlických hor, při soutoku potoka Říčky a Hlubokého potoka, na svazích Zakletého, Pustého a Anenského vrchu. Pro svou neporušenou přírodu jsou Říčky vyhledávaným centrem letní i zimní rekreace. Po vybudování lyžařského centra sjezdového lyžování na svazích hory Zakletý se staly velmi oblíbeným lyžařským střediskem. Běžecké lyžařské tratě po hřebenech Orlických hor jsou přístupné prostřednictvím sedačkové lanovky.
Název katastrálního území je též Říčky v Orlických horách. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Říčky v Orlických horách
ID
4359
Plocha nemovitosti
1426 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Romana Jungwirthová

Romana Jungwirthová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Říčkách v Orlických horách?