Prodej činžovního domu, Teplice, Krupská, 640 m2

Krupská, Teplice

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Vaše jedinečná šance a příležitost k unikátnímu nájemnímu domu v centru Teplic je právě v této lokalitě jedinečnou nabídkou.

Pro milovníky prostorného a luxusního bydlení či podnikání máme zde na prodej činžovní dům v srdci Lázeňského města Teplic, s výjimečnou historií a slavnou lázeňskou tradicí.

Jedná se o patrový řadový dům se třemi podlažími a zastavěnou plochou 306 m². Celková plocha pozemku je rovněž 306 m².

Dům má celkem 2 byty, 6 nebytových prostor (2x kadeřnictví, 2x restaurace 2x nebytové prostory), sklep a terasu. Celková podlahová plocha domu činí 640 m², z čehož nebytové prostory zabírají 490 m². Dům je ve velmi dobrém stavu a nabízí veškeré potřebné vybavení pro pohodlné bydlení nebo podnikání.

Vytápění je zajištěno lokálním plynovým topením, elektřina a voda jsou připojeny. Kanalizace je samozřejmostí. K dispozici je také internetové připojení.

Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají prostorné bydlení nebo možnost podnikání v centru Teplice. Nebojte se nás kontaktovat pro více informací a domluvte si prohlídku tohoto skvělého objektu ještě dnes.

Energetický štítek se zpracovává, a proto je energetická třída G.

webové stránky: https://www.dumrealit.cz/nemovitosti/prodej/domy/cinzovni-domy/Ustecky-kraj/Teplice/Teplice/Prodej-cinzovniho-domu-640-m²-Krupska-Teplice_646604 Ev. číslo: 646604.

Parametry nemovitosti

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Krupská, Teplice
ID
647218
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
640 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
306 m2
Podlahová plocha
640 m2
Plocha nemovitosti
306 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední plynové
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Marcel Škuta

Marcel Škuta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Teplicích?

Podobné nemovitosti