Prodej bytu 3+kk, Hradec Králové, Markovická, 61 m2 (ID: 2085017)

Markovická, Hradec Králové - Slezské Předměstí

Rezervováno
4 295 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 469 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

NYNÍ REZERVOVÁNO

Prodáme moderní, dobře dispozičně řešený byt 3+kk s balkónem a dvěma koupelnami. S podlahovou plochou cca 61 m2, byt je situován ve 4./4 NP zrekonstruovaného panelového domu bez výtahu a je v družstevním vlastnictví. Došlo k vymezení bytové jednotky prohlášením vlastníka budovy a nákup lze financovat hypotékou.

Byt prošel v letech 2018-2019 kompletní přestavbou, která, otevřením dispozice, dala vzniknout velkému obytnému prostoru obývacího pokoje společného s kuchyní (cca 21.9 m2). Plně vybavená linka s ostrůvkem je včetně kombinované pečící trouby s přidanou párou Bosch, vestavné myčky Bosch, indukce Elektrolux, digestoře Klarstein a vestavné lednice s mrazničkou. Jídelní rozkládací stůl + police z masivu jsou zakázkové výroby od truhláře na míru. Obě koupelny jsou plně vybavené (2 x WC, sprcha, vana, 2 umyvadlo, žebříky), v ložnici a předsíni zůstávají vestavné skříně. V bezprahovém bytě jsou komplet nové instalace (voda + elektřina), na přívodu studené vody do bytu je instalován systém úpravy vody IONYMAX.

Venkovní 220V, jihovýchodní orientace, snímatelné boční panely na balkóně zvyšující soukromí i klid na posezení nebo grilování bez obtěžování sousedů, jsou některé z výhod, které využívá jednotka umístěná v horním podlaží. Vedle polykarbonátového, průhledného zastřešení je k dispozici i výsuvná markýza, v oknech jsou instalovány rolety a žaluzie, osvětlení nabízí několik pocitových režimů včetně vestavných LED pásků. K dispozici je vysokorychlostní internet (optika), sklep cca 3.4 m2, kolárna / kočárkárna / sušárna.

Dům je po kompletní renovaci s doplaceným úvěrem i anuitou. Jedná se o velmi klidný objekt i sousedství se zeleným vnitroblokem z jedné strany a jednosměrnou ulicí z druhé. Veškeré služby včetně MHD, obchodů, večerky, lékárny, školky nebo škola jsou v bezprostřední blízkosti.

Tuto nemovitost prodává kvalifikovaný realitní makléř – certifikace ISO 17024, certifikační ústav VŠE Praha. Číslo certifikátu 238/2020.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 295 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Markovická, Hradec Králové - Slezské Předměstí
ID
N00209
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KALKUS & CO.

KALKUS & CO.

Velké náměstí 132/22, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Kalkus

Petr Kalkus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti