Prodej bytu 3+kk, Špindlerův Mlýn, 77 m2 (ID: 2084022)

Špindlerův Mlýn

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Špindlerově Mlýně

Informace k bytu

Nabízíme Vám ke koupi prostornou, moderně zařízenou bytovou jednotku o dispozici 3+kk s komorou a venkovním parkovacím stáním.

Bytová jednotka o dispozici 3+kk a podlahové ploše 77,2 m2 se nachází ve 2. nadzemním podlaží komorní Rezidence, která byla postavena v roce 2015. Rezidence je zasazena do svažitého terénu na konci klidné slunné ulice a díky tomu je 2. nadzemní podlaží vlastně zvýšeným přízemím, do kterého se dostanete po vyjití šesti schodů.

Jednotka má příjemné vnitřní uspořádání, kdy obytný prostor s kuchyňským koutem je od rána do večera osvícen slunečním svitem a nabízí výhled na sjezdovky ve Svatém Petru, Hromovku, ale i Labskou přehradu. Obě ložnice jsou na západ s výhledem na les. Příjemným benefitem jsou dva balkony, které jsou přístupné z obývacího pokoje a jedné z ložnic.

Součástí bytu je komora, která je umístěna v 1. nadzemním podlaží. Pro parkování automobilu je jedno vyhrazené parkovací stání před domem.

V domě je společný ohřev vody i topení. Ohřev vody zabezpečují dva bojlery. Topení společný kotel. Nabízená jednotka má termostat pro dálkové ovládání topení.

O společné prostory domu i technologie se stará správce domu, který zabezpečuje úklid vnitřních i venkovních prostor, revize i drobné opravy.

Za zmínku určitě stojí i okolí domu, kdy ve vzdálenosti 500 metrů jsou minimálně tři restaurace, plavecký bazén, wellness, sportoviště, turistické trasy, ale i zastávka skibusu. Do města se dostanete pomalou chůzí za 15 minut.

Prohlídky nemovitosti jsou možné po předchozí domluvě. Do této nemovitosti se jednoduše zamilujete.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn
ID
435
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Realityspindl.com

Realityspindl.com

Špindlerův Mlýn 297, Špindlerův Mlýn

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Zdenka Brádlerová

Bc. Zdenka Brádlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Špindlerově Mlýně?

Podobné nemovitosti