Prodej chaty, Hradištko, 76 m2 (ID: 2083829)

Hradištko

4 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 969 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Prověřené firmy v Hradištku

Úklidové služby

Informace k domu

Toužíte si užívat rekreaci nebo klidné celoroční bydlení přímo u krásné řeky kousek od přehrady Slapy, a přitom se neobávat povodně a záplavy?
Tak právě Vám nabízíme exkluzivně ke koupi nově zrekonstruovanou chatu o výměře užitné plochy 76 m2, která se nachází na vlastním pozemku o výměře 338 m2, v obci Brunšov, v katastrálním území Hradišťko pod Medníkem, Praha - západ. Umístění chaty zajišťuje klidnou rekreaci nebo i klidné celoroční bydlení s úžasným výhledem na řeku, u které se pasou koně. Je zde přímý přístup k řece Vltavě a k molu, s možností ukotvení lodě. Nemovitost se nenachází v povodňové zóně! Nachází se v Zóně 1 tj. Zóna se zanedbatelným nebezpečím výskytu záplav, a to proto, že zde nehrozí rozliv řeky, která má v této lokalitě dobrý spád.
Pevná příjezdová cesta k chatě s parkováním přímo na pozemku, a exkluzivní možnost dalších 2 parkovacích míst před chatou, které je schváleno na základě písemného povolení od obce.
Chata je po kompletní rekonstrukci, která započala v r. 2023.
Rekonstrukce zahrnuje:
- částečné zateplení domu
- nová střecha a fasáda
- nové podlahy
- v přízemí je umístěna nová kuchyňská linka, koupelna se sprchovým koutem a toaleta
- ohřev teplé vody je zajištěn novým elektrickým boilerem
- nové rozvody elektřiny
- vytápění je zajištěno úspornými topnými panely s příkonem elektřiny 800 W, s možností ovládání na dálku
- na pozemku je nově vrtaná studna
- nově vybudovaná jímka
Možnost připojení vysokorychlostního pevného internetu (kabely vedou podél plotu). Zpevněná, příjezdová cesta je ve vlastnictví obce.
Bezpečné koupání v řece jen 1 km od chaty, výborná možnost rybaření přímo u chaty, v okolí jsou cyklostezky vedoucí kolem řeky, s nádhernou přírodou.
Poplatek za elektřinu pouhých 400 kč/měs.
Vynikající občanská vybavenost v místě a skvělé spojení do Prahy i autobusem - zastávka Hradištko-Brunšov, do Prahy jen 35 min., přímé spojení autobusem ze Smíchovského nádraží do Štěchovic. Silnice vede kolem řeky a jedná se tak o opravdu velmi příjemnou, relaxační jízdu.
V přilehlých Štěchovicích se nachází samoobsluha, cukrárna, kavárna a mnoho restaurací a kaváren.
Velkou předností umístění nemovitosti je tok řeky Vltavy, na který je z chaty výhled. Na Slapské přehradě jste za pouhých 10 minut jízdy autem!
Koupi chaty je možné financovat hypotečním úvěrem, nyní s akční úrokovou sazbou od 4,9%.

Parametry domu

Cena
4 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Hradištko
ID
120/4762
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
76 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
76 m2
Plocha nemovitosti
338 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Bc. Alena Quast

Bc. Alena Quast

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hradištku (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti