Pronájem bytu 2+1, Třebíč, Okrajová, 55 m2

Okrajová, Třebíč - Horka-Domky

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ vratná kauce)

Prověřené firmy v Třebíči

Informace k bytu

Hledáte byt, kde se budete cítit tak skvěle, že i umakart v koupelně vám bude připadat jako
designový prvek? No tak mám pro vás jeden kousek přímo v Třebíči na ulici Okrajová, který je tak útulný, že budete chodit domů s úsměvem na tváři i v ty nejdeštivější dny.

Mám tu pro vás byt 2+1 s 55 m² plných světla a pohody. Kuchyně? Tak v té se i obyčejné vaření promění v kulinářský zážitek. A ta spižírna? Připravte se na to, že se stane vaší novou nejlepší 
kamarádkou při půlnočních chutích na svačinku.

Obývák je jako stvořený pro relaxaci po dni plném dobrodružství nebo práce, a ložnice? Tam se každé ráno budete cítit jako znovuzrození. Co se týká té umakartové koupelny, věřte, že to není tak hrozné, jak to zní.

Ale to nejlepší teprve přichází – představte si večery na prostorné lodžii s oblíbeným nápojem v ruce, když sledujete, jak vychází hvězdy. A nebojte, k bytu je i sklep, takže místo na uložení všeho, co potřebujete (a možná i toho, co nepotřebujete), vám určitě nebude chybět.

A cena? 13 000 Kč za měsíc plus 4 000 Kč za energie. Majitelka požaduje jen dvouměsíční kauci, a co se týče provize realitní kanceláři, zaplatíte jen jeden měsíční nájem bez energií. Zní to dobře ne?

Tak neváhejte a přijďte se podívat. Kdo ví, třeba se právě tenhle byt na Okrajové ulici v Třebíči stane vaším novým domovem. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104312.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ vratná kauce
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Okrajová, Třebíč - Horka-Domky
ID
N104312
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY SFD REALITY

Karlovo nám. 53/42, Třebíč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Filip Demel

Filip Demel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Třebíči?

Podobné nemovitosti