Dražba rodinného domu, Skalice u České Lípy, 140 m2

Skalice u České Lípy

1 100 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Skalici u České Lípy

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Jedná se samostatně stojící rodinný dům s 1.NP situovaný v centrální části zastavěné části obce v lokalitě nízkopodlažní obytné zástavby ( rodinné domy, bytové domy ). RD je samostatně stojící, obdélníkového půdorysu, pravděpodobně nepodsklepený, má jedno nadzemní podlaží a sedlovou střechu s provedenou vestavbou podkroví. Vedle domu je vystavěna garáž s dílnou. Příslušenství tvoří venkovní úpravy, především přípojky inženýrských sítí, zpevněné plochy, oplocení a další. V objektu je pravděpodobně jedna bytová jednotka. Užitná plocha je cca 140 m2.
Areál předmětných nemovitosti je tvořen stavbou rodinného domu, stavba garáže a pozemkem - zahrada, který tvoří funkční celek o celkové výměře pozemků 1830 m2.

Parametry domu

Cena
1 100 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Skalice u České Lípy
ID
10122
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1830 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Stanislava Víchová

Stanislava Víchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby rodinných domů v Skalici u České Lípy?