Prodej činžovního domu, Brno, 310 m2

Brno

22 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 846 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK)

Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji menší bytový dům v Brně Komíně. Jedná se o skvělou investiční příležitost. Ať už hledáte menší bytový dům na pronájmy, nebo celkem nenáročný developerský projekt. Možností využití je tak hned několik. Celá nemovitost je navíc perfektním stavu. Aktuální majitelé ji začali rekonstruovat před cca patnácti lety a dokončili ji cca dva roky zpět. Vše je tak zánovní, nebo téměř nové.

Aktuálně sestává z těchto jednotek: 1+kk, 1+kk se zahrádkou, 2+kk, 4+1, samostatné pracovny, garáže na 3 auta, technické místnosti, rozměrného sklepa, 1x krytého parkovacího stání a dvora.

Samostatná pracovna a garáž by šla předělat na samostatné jednotky a větší jednotka by šla rozdělit na dvě. Bez nutnosti nějaké větší dostavby lze stávající prostor předělat na: 2+kk se zahradou, 1+kk se zahradou, 2x 2+kk, 2+1, 1+kk, 1x kryté parkovací stání a 2x stání ve dvoře, s tím, že samozřejmě zůstává technická místnost a sklepy.

Vytápění a ohřev vody celého domu zajištěn tepelným čerpadlem. Voda je potom z vlastní studny. (Dům je napojen i na veřejný vodovod.) Jsou zde proto i velmi nízké měsíční náklady (za celý dům cca 10 000 Kč/měs).

Dům je tedy vhodný rozdělit na jednotky a prodat po částech tak, jak je. Nebo dvě jednotky dobudovat a případně jednu větší rozdělit a pak prodat po částech. Samozřejmě je možnost si jej ponechat a pronajímat.

Parametry nemovitosti

Cena
22 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Brno
ID
100026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
573 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
310 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HIGH FLOOR

Jana Babáka 2733/11, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Nedoma

Martin Nedoma

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Brně?

Podobné nemovitosti