Prodej domu, Vysoké Mýto, 34 m2 (ID: 2078788)

Vysoké Mýto

790 000 Kč HYPOTÉKA od 3 765 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Vysokém Mýtu

Informace k domu

Prodej chaty a zahrady Vysoké Mýto

Nabízíme Vám ke koupi udržovanou rekreační chatu se zahradou, která se nachází na okraji města V Peklovcích ve Vysokém Mýtě.

Chata je dřevěná na zděné podezdívce, kde se nachází sklep, vhodný k uskladnění ovoce a zeleniny. Na terase vedle chaty je menší pozezení s výhledem do okolí. Uvnitř chaty je chodba s posezením a místnost využívaná jako kuchyňka a pokoj k odpočinku. V podkroví je prostor ke spaní.

V hlavním pokoji jsou kamna na tuhá paliva, která zajistí teplo v chladných dnech. Na pozemku a k chatě je přivedená obecní voda (v zimních měsících se vypíná hlavní přívod vody). Elektřina je řešena baterií a elektrocentrálou.

Zastavěná plocha je 17 m², zahrada 390 m² celková plocha pozemku je 407 m². Pozemek pod chatou a zahrada je v osobním vlastnictví. Na zahradě jsou vzrostlé okrasné a ovocné stromy. Příjezd autem je možný až na pozemek.

V případě zájmu o prohlídku, nebo o více informací, mě kontaktujte. Doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Vysoké Mýto
ID
RB25
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
34 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
17 m2
Plocha nemovitosti
407 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Radko Bartoš

Radko Bartoš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů v Vysokém Mýtu?

Podobné nemovitosti