Prodej bytu 2+kk, Bělá pod Pradědem, 58 m2 (ID: 2078393)

Bělá pod Pradědem

7 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 266 Kč /za měsíc

(parkovací stání - 220 000,- Kč)

Prověřené firmy v Bělé pod Pradědem

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji bytovou jednotku 2+kk o velikosti 57,9 m2 nacházející se v nově vybudovaném apartmánovém domě, který je v centru Chráněné krajinné oblasti Hrubého Jeseníku, v těsné blízkosti Skiparku Filipovice.
Jednotka v 2.NP se skládá ze vstupní chodby s úložnou skříní a věšáky, koupelny s toaletou, obytné části s kuchyňským koutem a ložnice. Koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem, toaletou, koupelnovým nábytkem s množstvím odkládacích poliček, sušícím žebříkem a pračkou v kombinaci se sušičkou. V ložnici je prostorná manželská postel s nočními stolky a lampičkami a velká šatní skříň. V obývacím pokoji je pohodlná sedačka s úložným prostorem, kterou lze rozložit na plnohodnotnou dvoupostel. Dále jsou zde konferenční stolky, skříňka s úložným prostorem a na ní televize. Jídelní části dominuje moderní kuchyňská linka vybavená sklokeramickou varnou deskou, elektrickou horkovzdušnou troubou, digestoří, varnou konvicí, mikrovlnkou, velkou chladničkou s mrazícím boxem, kuchyňským nádobím a kávovarem. Ke stolování slouží stůl se čtyřmi židlemi.
Apartmán má centrální vytápění tepelným čerpadlem s ovládáním pomocí digitálního termostatu. Teplou vodu zajišťuje 200L elektrický bojler v koupelně. Na oknech jsou žaluzie.
K jednotce č. 8/533 náleží sklepní kóje (1,6m2) a lodžie (7,6 m2) se stolkem a čtyřmi židlemi.
V rámci společných prostor je k dispozici parní sauna v podkroví a u vstupu do budovy box na boty.
V těsné blízkosti apartmánu je velké parkoviště s možností odkupu parkovacího stání.
Apartmánový dům svou polohou splňuje komfort dostupnosti rekreačního a sportovního vyžití po celý rok. Je to ideální místo pro zimní sporty, cyklistiku, horské túry či horolezectví.

Parametry bytu

Cena
7 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
parkovací stání - 220 000,- Kč
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Bělá pod Pradědem
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Michaela Kaděrová

Michaela Kaděrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Bělé pod Pradědem?

Podobné nemovitosti