Prodej chaty, Samopše, 82 m2

Samopše

4 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 063 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Samopších

Úklidové služby

Informace k domu

RK Specialista na Posázaví nabízí k prodeji nemovitost, situovanou na slunném vyvýšeném místě v prostředí zeleně, s krásným výhledem do údolí řeky Sázavy. Její umístění na okraji malebné chatové osady v blízkosti řeky a rozsáhlého lesního komplexu zaručuje celoročně nerušený rekreační pobyt.
Zděná chata je postavena na kvalitním pevném suterénu z kamene, je světlá, suchá a čistá, průběžně udržovaná, celkově v dobrém stavu. Vyhledávaným a oblíbeným místem je jižně orientované slunná zastřešená terasa, která propojuje obytný prostor se zahradou, nabízí příjemné posezení od jara do podzimu a snadné umístění zahradního nábytku na zpevněném povrchu.
Příjezd autem je zajištěn po místní štěrkové komunikaci s parkováním na vlastní oplocené parcele.
Chata je vhodná k celoroční rekreaci, její vybavení ale umožňuje i trvalé bydlení. Uspokojí zejména rodinu toužící po klidu a pohodě ve zdravé a krásné přírodě v dosahu historického města Sázavy s veškerou občanskou vybaveností a velmi dobrou dostupností Prahy po D 1.

MÍSTNOSTI:
přízemí: kuchyň 6,0 m2, obývák 25,0 m2, ložnice 8,0 m2, pokojík 6,0 m2,
koupelna se sprchovým koutem a WC 5,0 m2
patro: pokoj 13,7 m2, pokoj 14,0 m2
suterén: sklípek s vodárnou 5,3 m2, uhelna 5,3 m2, kotelna 12,5 m2

VYBAVENÍ:
elektro 230/400 V, kopaná studna, plastová okna, vlastní odpadní jímka 6 m3, zastřešená pergola, kotel na tuhá paliva

Parametry domu

Cena
4 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Samopše
ID
114
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
860 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Nogol

Jiří Nogol

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Samopších?

Podobné nemovitosti