Prodej chalupy, Tetín, 224 m2 (ID: 2076946)

Tetín

6 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 453 Kč /za měsíc

(Včetně všech poplatků provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Tetíně

Informace k domu

Nabízím Vám příležitost ke koupi domu v obci Tetín. Původně sloužil jako zemědělská usedlost, poslední majitel ho zrekonstruoval do této podoby.

Dům je postaven na pozemku o celkové výměře1682 m2, který je kompletně oplocen. V domě jsou celkem 4 ložnice, 2 toalety, koupelna a hlavní místnost s kuchyňským koutem. V zadní části domu je 40 metrová zimní zahrada s krbem, která se dá přes léto otevřít. A k tomu je hned vedle 8 metrový bazén, ve kterém se v letních měsících můžete příjemně schladit. A díky živému plotu tu je dostatek soukromí. Dům je napojen na vodu z vlastní studny a odpady jsou svedeny do septiku s přepadem do obecní kanalizace. Dům se vytápí krbovými kamny, v přízemí je podlahové topení a v podkroví jsou přímotopy.

Kompletní rekonstrukce byla dokončena v roce 2003. Dům byl podřezán, byly přizděny vnitřní stěny a zároveň zatepleny, nové podlahy a v přízemí podlahové topení. Kompletně nová elektroinstalace, rozvody vody, plastová okna, komíny a střecha.

Vedle domu je také garáž, nad kterou je vybudovaný samostatný apartmán. Tato nemovitost tak nemusí sloužit pouze k trvalému bydlení, ale díky své poloze třeba jako chalupa k celoroční rekreaci, nebo jako investice k pronajímání.

A pokud by vám byl pozemek kolem domu malý, tak je možnost přikoupit také ovocný sad s loukou, ležící pár set metrů od domu.

Tetín je menší historická obec ležící 3 km od Lázní Bělohrad ve vyhledávané turistické oblasti Podzvičinsko v sousedství Krkonoš a Českého ráje, s blízkou dopravní dostupností do Hořic nebo Dvora Králové nad Labem.

Pro více informací mě kontaktujte. Mohu vám pomoci i s financováním přes hypoteční úvěr prostřednictvím prověřeného finančního specialisty. Vzhledem k tomu, že průkaz energetické náročnosti zatím nebyl vypracován, uvádíme dle zákonné povinnosti prozatím třídu G.

Parametry domu

Cena
6 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně všech poplatků provize a právního servisu
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Tetín
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
224 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1682 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš Michálek

Lukáš Michálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Tetíně (okr. Jičín)?

Podobné nemovitosti