Prodej bytu 3+kk, Praha - Košíře, Lerausova, 90 m2 (ID: 2076943)

Lerausova, Praha 5, Košíře

17 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 82 447 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pokud sháníte bydlení na výjimečném místě a ideálně s krásným výhledem, pak tento byt může být ten pravý. Nabízíme Vám prostorný 3+kk s terasou v projektu top rezidence Pomezí, který vyhrál v roce 2020 cenu architektu v soutěži Realitní projekt roku (Praha 5).

Stavba byla dokončena 10/2023 a k nastěhovaní je již od 2/2024.

Byt je navržen v pěkné barevné kombinaci, která podtrhuje kvalitní nadstandard, kterým je byt vybaven. Podlahy (třešeň matný lak), obklady (velkoformátové obklady Imola Cremo delicado) a sanita (Villeroy-bosh). Zbývá si dokončit už jen kuchyňskou linku.

Byt je nízkoenergetický, s řízeným větráním a rekuperací tepla. Všechna okna (trojskla) jsou osazena venkovními, elektricky ovládanými žaluziemi.
Díky inteligentní elektroinstalaci je možné ovládat topení, větrání i venkovní žaluzie přes chytrou aplikaci.

Byt se nachází v 1.NP a disponuje celkem 90,5 m2 podlahové plochy + 13 m2 terasy + nadstandardně velkým (cca 10 m2) sklepem a garážovým stáním, které se nachází v suterénu domu. Bytová jednotka nabízí 3 neprůchozí pokoje, koupelnu, toaletu zvlášť a komoru přímo v bytě. Každý pokoj má velká francouzská okna/dveře, tzn. je zde opravdu hodně přirozeného světla. Vstup na terasu je tak možný z obýváku a jedné ložnice.

Bydlení v top rezidenci Pomezí je bydlením v přírodě, ale s pohodlím rychlé dostupnosti do centra. Nad rezidencí naleznete přírodní park Vidoule. Nedaleké Prokopské údolí a Barrandovské skály jsou pouhých pár minut autem. Výhledy z Košíř na Prahu lemuje z jižní strany přírodní park Košíře-Motol.

Zastávka MHD se nachází pouhých 100 metrů od domu a nabízí příjemné spojení do centra.

Pokud jsme Vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se ozvat. Budeme se na Vás těšit na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
17 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Lerausova, Praha 5, Košíře
ID
262-NP00382
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vladyslav Andel

Vladyslav Andel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti