Prodej bytu 3+kk, Dašice, U Kasáren, 76 m2 (ID: 2076742)

U Kasáren, Dašice

3 831 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 260 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Dašicích

Informace k bytu

Nabízíme vám k prodeji bytové jednotky o dispozici 3+kk o velikosti 65,20 m2 + balkón o velikosti 7,15 m2. Jedná se o typizovanou bytovou jednotku v novostavbě v projektu Nové Dašice. Tyto bytové jednotky se budou nacházet ve 2., 3. a 4. NP, ve všech bytových domech. Budou situovány na všechny světové strany. Máte možnost vybrat si dle svých preferencí.
Dispozice bytu: vstupní chodba se vstupem do 2 samostatných pokojů, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny a samostatné toalety.
Kupující má na výběr ze 6 odstínů vinylové podlahy, obkladů, dlažeb a interiérových dveří s obložkou. Také má na výběr mezi vanou a sprchovacím koutem. Ke každé bytové jednotce přináleží sklepní box o velikosti 3,6 m2. Standardem je bezbariérový přístup a moderní výtah.
Při současném stavu je dostupnost Pardubic jak autobusovou, tak individuální dopravou. Podstatným bonusem projektu Nové Dašice je probíhající příprava přeložky této silnice mimo centrum Zminného s pokračováním po obchvatu Dašic na dálnici I/35, která lemuje severní okraj města Dašice. Dostupnost do Pardubic je 10 minut a Hradce Králové 15 minut.
Koupě bytu je podmíněná koupí alespoň jednoho krytého parkovacího stání, s možnosti přikoupení dalšího krytého i nekrytého stání. Parkovací stání nejsou součástí ceny bytů. Cena bytu je bez zprostředkovatelské provize.
Všechny bytové jednotky budou v osobním vlastnictví, jejich koupi lze financovat hypotečním úvěrem, který vám v rámci našich služeb zařídíme za nejvýhodnějších podmínek na trhu a bez poplatků. Pro více informací a domluvení osobní schůzky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 831 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
U Kasáren, Dašice
ID
00237
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
76 m2
Patro
2. z 5
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
82 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Ján Otrošina

Ing. Ján Otrošina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Dašicích?

Podobné nemovitosti