Prodej obchodního prostoru, Praha - Holešovice, V Háji, 247 m2 (ID: 2076555)

V Háji, Praha 7 - Holešovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Dobrý den,

rádi bychom Vám exkluzivně nabídli k prodeji (příp. i k pronájmu) komerční prostor, ve kterém je aktuálně provozován obchod s látkami. Nachází se v žádané lokalitě Holešovice, ul. Jateční (Praha 7).

Prodejna úspěšně působí na trhu již několik let, má stálé zákazníky a široký sortiment vysoce kvalitních italských látek vč. materiálů od světově známých značek jako například Dolce & Gabbana, Channel, Armani apod.

Tato komerční jednotka disponuje celkovou plochou 247 m2. Ve velkém openspace o ploše se nacházejí regály, police a úložné prostory. Dále zde najdete několik stolků, menší regály s šicími doplňky a prodejní pult s pokladnou. Hotový digitální účetní systém umožňuje efektivní kontrolu evidence látek. Za pokladnou se pak nachází menší sklad a zázemí – kuchyň s technickou linkou, technická místnost s výlevkou a toaleta pro zaměstnance.

Jednotka je zkolaudovaná jako prodejna. Je vybavena kvalitní vzduchotechnikou včetně rekuperační jednotky, kompletním podlahovým vytápěním, rozvody elektřiny, osvětlením a také reproduktory. Samozřejmostí je i bezpečnostní systém Jablotron s čidly pohybu a veškerými prvky požární ochrany a bezpečnosti.

V ceně jsou dále zahrnuta dvě parkovací stání v podzemní garáži. Prodejna má velmi atraktivní a známou polohu, s dostatkem přístupného parkování pro zákazníky.

Majitel v rámci této transakce předá kontakty na veškeré své přímé dodavatele. K tomu rád poskytne i veškeré databáze dodavatelů.

Spolu s obchodem je možné odkoupit kompletní skladové zásoby za výhodnou cenu (majitel je připraven poskytnout slevu při prodeji, resp. pronájmu).

Jedná se o ideální příležitost pro ty, kdo chtějí koupit již zavedený podnik, nebo rozšířit stávající provoz o novou pobočku. Po podepsání kupní (příp. nájemní) smlouvy je opravdu možné zahájit provoz ještě ten samý den.

Neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám poskytneme další podrobné informace, nebo zajistíme osobní prohlídku.

Be Noble team.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
V Háji, Praha 7 - Holešovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
247 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ilya Fominykh

Ilya Fominykh

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 7?

Podobné nemovitosti