Prodej zahrady, Litvínov, Lomská, 283 m2

Lomská, Litvínov

511 960 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 440 Kč /za měsíc

(Včetně provize, právních služeb a poprodejního servisu.)

Prověřené firmy v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Dobrý den,
hledáte místo, kde můžete uniknout od každodenních starostí a věnovat se svým zálibám? Máme pro vás řešení!

Nabízíme zahradu k udělání, ve vyhledávané lokalitě v zahrádkářské kolonii na Lomské. Jedná se o prodej chatky v osobním vlastnictví, která je součástí zahrady o velikosti 283m2. Zahrada je v nájmu od ČZS, základní organizace Zahrádková osada 2257 s kterou má každý majitel chatky uzavřenou písemnou smlouvu o užívání.

Zahrada je rovinatá s centrální cestou uprostřed. Po celou dobu byla udržovaná v Bio režimu, kompost a statkový hnůj, takže je zde velmi úrodná půda. Nyní ze zdravotních důvodů je zahrada majitelem už delší dobu málo využívaná. Proto chatka, skleník i bouda na nářadí jsou v současné době ve stavu, kdy budou potřebovat rekonstrukci. Toto je však skvělá příležitost pro ty, kteří si chtějí vytvořit svůj vlastní zahradní ráj přesně podle svých představ. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro pěstování ovoce, zeleniny nebo květin. Skleník je ideální pro pěstování rostlin, které potřebují více tepla. Voda je zde užitková, pitnou si je možno natočit u klubovny, elektřinu lze v případě zájmu připojit. Roční poplatek za členství v ZO ČZS je 849 Kč.

Chcete si na zahradě vše udělat podle svého? Zde máte možnost vaše představy zrealizovat. Neztrácejte čas a přijďte si tuto zahradu prohlédnout.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Parametry pozemku

Cena
511 960 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize, právních služeb a poprodejního servisu.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Lomská, Litvínov
ID
185-NP02244
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
283 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Haslberger

Zdeněk Haslberger

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Litvínově?

Podobné nemovitosti