Pronájem bytu 2+kk, Benešov, Karla Nového, 56 m2

Karla Nového, Benešov

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Měsíční nájem 20.000 Kč / Měsíční zálohy 3.000 Kč Jistota (Kauce) 25.000 Kč, Provize RK 24.200 Kč včetně DPH Elektřina se převádí na nájemce)

Prověřené firmy v Benešově

Úklidové služby

Informace k bytu

Pronájem - Nejhezčí byt v Benešově: 2+kk s obrovskou terasou!

Hledáte pohodlný život v centru města, kde máte kavárnu prakticky na dvorku, minigolf kousek od domu a Prahu na dosah ruky? Právě jste objevili jedinečný klenot v srdci Benešova, který se svou špičkovou občanskou vybaveností zavděčí mladším i starším generacím. Byt v novostavbě znamená, že máte bezbariérový přístup a nízké náklady na energie. Díky velké terase orientované na jih získáte obytný prostor navíc. Můžete tady grilovat, pěstovat rostliny i zeleninu nebo si nainstalovat vířivku a užívat si krásných večerů venku. Prostě plnohodnotná alternativa zahrady, na kterou navíc nikdo nevidí.
Nízkonákladové bydlení s bezbariérovým přístupem

Byt v novostavbě je o celkové ploše 105 m2, z toho interiér 56 m2 a terasa krásných 49 m2. Ideální rozložení bytu pro všechny, kdo chtějí trávit svůj čas kvalitně i venku bez toho, aby museli opustit pohodlí domova. Byt je vybaven kvalitní kuchyní s vestavnými spotřebiči a velkým množstvím úložného prostoru pro všechno vaše nádobí i spotřebiče. Kuchyně plynule přechází v jídelnu a obývací pokoj v moderním otevřeném konceptu. Pocitově je tak místnost mnohem větší, což oceníte obzvlášť pokud rádi hostíte své přátele. Stačí otevřít dveře na terasu, nažhavit gril a užívat si teplých letních večerů. V prostorné ložnici je radost se probouzet i usínat. Tak jako z obýváku, vede i z ložnice vchod na prostornou terasu. Stačí ráno obléct župan, vejít ven a dát si svou kávu při východu slunce.

Benešov nabízí pohodlný městský život v blízkosti Prahy
Benešov je ideální místo pro všechny, kdo chtějí utéct z víru hlavního města, ale zároveň ho mít nadosah kvůli práci, nákupům i kulturnímu vyžití. Samotné město Benešov má skvělou občanskou vybavenost. Milovníci gastronomie zde najdou dobré restaurace i kavárny, sportovní nadšenci ocení místní sportovní středisko, wellness a plavecký bazén, rodiče uvítají školy a školky. Okolí Benešova vám nabídne nespočet míst pro výlety, například do pohádkového zámku Konopiště a na vyhlídku Máj. Nebo vyrazte objevovat místní rybníky, které jsou rozeseté napříč krajem. Když se vám přece jen zachce zpátky do Prahy, z Benešova jste tam vlakem i autem za 40 minut.

Klíčové parametry nemovitosti
- Byt 2+kk o celkové ploše 105 m2 v novostavbě bytového domu v centru Benešova.
- Interiér se rozkládá na 56 m2 – prostorný kuchyňský kout spolu s obývákem, který vede na terasu, chodba, koupelna, a útulná ložnice, která má také vchod na terasu.
- Prostorná terasa o rozloze 49 m2 umožňuje trávit čas venku, pěstovat květiny i zeleninu nebo si pořídit vířivku.
- Bezbariérový přístup do domu i bytu.
- Součástí bytu je i sklepní kóje o velikosti 1,9 m2
- Možnost pronajmutí garážového stání v suterénu bytového domu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104296.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Měsíční nájem 20.000 Kč / Měsíční zálohy 3.000 Kč Jistota (Kauce) 25.000 Kč, Provize RK 24.200 Kč včetně DPH Elektřina se převádí na nájemce
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Karla Nového, Benešov
ID
N104296
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Dušan Měchura

Dušan Měchura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Benešově?

Podobné nemovitosti