Pronájem rodinného domu, Praha - Dolní Chabry, Ústecká, 192 m2

Ústecká, Praha 8 - Dolní Chabry

50 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Ceny nájmu 50.000,-Kč + kauce 50.000,-Kč + Provize RK 50.000,-Kč+DPH, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

V Exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu rodinný dům po kompletní rekonstrukci s dispozicí 5+kk se zahrádkou v lokalitě Prahy 8 - Dolní Chabry. Dům o celkové užitné ploše 192 m2 je o dvou nadzemních podlažích.

Dům je částečně podsklepen, kde je umístěno technické vybavení domu s možností využití i jako prádelna (24m2) Dům disponuje také prostornou půdou (44m2), kterou si nový majitel může přizpůsobit dle svých potřeb jako např. pracovna, herna, pokoj nebo úložný prostor. Dům nyní prošel kompletní rekonstrukcí - rozvody vody, odpady, elektřina, nová okna s izolačními trojskly, podlahy, interierové dveře a vstupní bezpečnostní dveře. Stáří střechy je cca 8 let.

V přízemí je vstupní předsíň, chodba, obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout, ložnice s francouzským oknem se vstupem na zahradu, koupelna a toaleta. Dispozice druhého patra nabízí dvě samostatné ložnice, pracovnu nebo šatnu, toaletu a terasu (7m2). Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem s přípravou na tepelné čerpadlo, dále je zde příprava na venkovní elektrické rolety. Na pozemku je základová deska na garáž, která je zapsána do katastrální mapy.

Pozemek o celkové výměře 266 m2, zastavěná plocha domu - 133 m2, garáž 20 m2.
Na pozemku je možnost parkování až tří automobilů. Elektrická vjezdová brána.

Dům je k pronájmu nevybavený.

Městskou hromadnou dopravou se dostanete za pouhých 7 minut na metro Kobylisy nebo na tramvaj.
Veškerá občanská vybavenost - škola, školky, obchody, lékaři atd.

Pro bližší informace a domluvení osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
50 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Ceny nájmu 50.000,-Kč + kauce 50.000,-Kč + Provize RK 50.000,-Kč+DPH, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 3. 2024
Adresa
Ústecká, Praha 8 - Dolní Chabry
ID
21102
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
192 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
266 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Frolík

Martin Frolík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 8?

Podobné nemovitosti