Pronájem bytu 3+kk, Teplice, Zámecké náměstí, 120 m2

Zámecké náměstí, Teplice

Prověřené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Pronájem bytu přímo na Zámeckém náměstí, Teplice

S velkým potěšením nabízíme na pronájem naprosto jedinečnou nemovitost - byt, který se nachází přímo na Zámeckém náměstí v Teplicích. Jedná se o naprosto unikátní nabídku pronájmu v absolutně nejvyhledávanější lokalitě, kdy z oken je výhled na krásné, historické náměstí.

Byt je v perfektním stavu, po celkové, nákladné rekonstrukci, během které byly zachovány překrásné historické prvky, včetně dřevěných parket.
První patro domu, který je také ve výborném stavu, po renovaci. Byt je velmi prostorný, celková plocha dělá úctyhodných 120 m2! Tři pokoje, kuchyně, terasa do klidného vnitrobloku, koupelna a WC. Vytápění a ohřev vody pomoci plynového kotle.

Vynikající občanská vybavenost je samozřejmosti: nákupní centra, obchody, kavárny a restaurace, školky a školy, vše na dosah ruky.

Pokud hledáte mimořádně luxusní bydlení v historickém srdci lázeňského města, zavolejte a sjednejte si nezávaznou prohlídku ještě dnes.

Nájem ve výši 20.000,- Kč plus voda 500 korun na osobu, plus elektřina a plyn. Vratná kauce 45.000,- Kč, provize 30.000,- Kč. Pronájem bytu 3+kk Teplice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 120 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 3+kk Teplice.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč
Aktualizováno
7. 3. 2024
Adresa
Zámecké náměstí, Teplice
ID
59
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ažur

Ažur

Dlouhá 67/39, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

David Gerts

David Gerts

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Teplicích?

Podobné nemovitosti