Pronájem kanceláře, Zlín, Šedesátá, 36 m2 (ID: 2070389)

Šedesátá, Zlín

7 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(3měsíční vratná kauce)

Prověřené firmy v Zlíně

Informace k nemovitosti

Oddělte soukromí od pracovních záležitostí. Prosvětlená kancelář s výměrou 36 m2 vám poskytne kvalitní a odpovídající zázemí pro fungování vašeho podnikání. Kanceláře se nachází v komerční budově HOUSE 64 v bývalém areálu Baťových továren ve Zlíně a pronajímají se nevybavené.

Měsíční nájemné je od 7 990 Kč bez DPH (bez energií a služeb). Záleží na konkrétní kanceláři. Přesné ceny vám sdělíme po výběru kanceláře. Pronájem je možný IHNED.

Poznámka: V budově je k dispozici několik kanceláří s výměrou 36 m2 s různou polohou, a proto se fotografie v galerii i půdorys mohou mírně lišit od prostoru, který vám obchodní manažer ukáže na prohlídce.

Vstup do budovy HOUSE 64 vede přes atraktivní recepci s provozem od 08:00 do 17:00 hodin. Samozřejmostí je bezbariérový přístup. V objektu jsou k dispozici osobní výtahy, nákladní výtah a rampa pro zásobování. Po celé budově je k dispozici vysokorychlostní internet. Přístup je zabezpečen čipovými kartami a budova je střežena bezpečnostním kamerovým systémem.

Přímo v budově je kavárna nesoucí se v industriálním stylu vhodná pro pracovní setkání i odpočinek. Samozřejmě v pěší dostupnosti nechybí veškerá občanská vybavenost od úřadů přes poštu až po banky a pojišťovny. Nedaleko se nachází zastávka MHD a na autobusové či vlakové nádraží se dostanete během 10 minut pěšky.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny budovy má v osobním vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Cena
7 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
3měsíční vratná kauce
Aktualizováno
7. 3. 2024
Adresa
Šedesátá, Zlín
ID
H64-0036
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
36 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kryštof Saibert

Kryštof Saibert

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Zlíně?

Podobné nemovitosti