Pronájem bytu 2+kk, Lednice, Sídl. Osvobození, 46 m2

Sídl. Osvobození, Lednice

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(majitel požaduje kauci ve výši 30.000,- Kč + odměna 15tis Kč pro RK)

Prověřené firmy v Lednici

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dlouhodobý pronájem plně vybaveného, nově zrekonstruovaného apartmánu s anglickým dvorkem v 1PP apartmánového domu v Lednici. Bydlete v této turisticky atraktivní lokalitě.

Jedná se o plně vybavený apartmán 2+kk o velikosti 46m2 s anglickým dvorkem 12m2 (včetně zahradního nábytku). Nová, kompletně vybavená kuchyň je spojená s obývacím pokojem (30m2) . Oddělená ložnice (11,6m2) nabízí klidné spaní. Koupelna (4m2) se sprchou a WC doplňují zázemí tohoto zajímavého apartmánu. Výhodou je i vlastní anglický dvorek přístupný z obývacího pokoje. Anglický dvorek je vybaven zahradním nábytkem. Poloha v 1PP poskytuje v horkých letních dnes příjemný chládek.

Jedno parkovací místo je vyhrazeno před areálem na vybudovaném parkovišti. Na zahradě je dřevěný domek pro uskladnění kol. Pro odpočinek a relaxaci můžete využít i velkou zahradu.

Do centra Lednice dojdete za 10min, stejně tak i do zámecké zahrady. Hned naproti apartmánu jsou lázně. Město Lednice řadu výborných restaurací a také vinařství. Možnost sportovního vyžití je především cykloturistika po krásách nejen blízkého okolí.

Pronájem se sjednává na jeden rok s možností prodloužení.

K ceně pronájmu požaduje majitel vratnou kauci 30tis Kč, provize RK je 15tis Kč.

Cena pronájmu nezahrnuje služby (elektřina, voda, atd), záloha na služby pro dvě osoby a dítě je 5.000,- Kč

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
majitel požaduje kauci ve výši 30.000,- Kč + odměna 15tis Kč pro RK
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Sídl. Osvobození, Lednice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
46 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Neubauer

Ing. Tomáš Neubauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Lednici?

Podobné nemovitosti