Prodej bytu 3+kk, Alicante, Španělsko, 75 m2

Alicante, Španělsko

6 300 000 Kč /za nemovitost

(lze financovat hypotečním úvěrem, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Prodej bytu ve městě Benidorm, provincie Alicante.

Proč je ještě správný čas koupit si nemovitost ve Španělsku? Vzhledem k současnému vývoji ve světě je koupě nemovitostí v turistické oblasti stále jednou z nejlepších forem investic, při které můžeme očekávat zhodnocení a těžit z případného pronájmu. Španělsko patří mezi druhou nejnavštěvovanější zemi světa.

Benidorm je jedním z největších a nejnavštěvovanějších letovisek oblasti Costa Blanca, i celého Španělska. Žije v ní 70 000 stálých obyvatel a v letní sezóně je tu obrat přes 5 000 000 turistů. Pojmenování evropské Miami není až tak od věci. Benidorm je vzdálen 35 km od Alicante, kde nachází mezinárodní letiště kam létají pravidelné linky z Prahy a Pardubic.

Apartmán se nachází v Rezidenčním complexu Terramar, který byl postaven v roce 2006 a je tvořen ze dvou výškových budov s 22 patry, v celku je zde 206 bytu s podzemními garáži.

Součástí komplexu je rozsáhla zahrada se 3 bazény a 2 tenisovými kurty na padel (Španělský tenis), vlastní fitness a krytý bazén, který je k dispozici v zimních měsících. Pro milovníky Golfu v těsné blízkostí se nachází 9-ti jamkové hřiště. Celá čtvrť je velmi klidná a k moři dojdete během 10 minut.

Apartmán se dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a lodžií. A to vše s neuvěřitelným výhledem na moře a nejvyšší budovu města a pátou nejvyšší budovu Španělska Edificio Intempo. Součástí apartmánu je garážové stáni a sklep.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.

Zajistíme Vám ubytování a dopravu z letiště do místa ubytování a zpět. Také Vám pomůžeme s vyřízením N.I.E. (daňové číslo pro cizince) a otevření účtu v bance, případně i zajištění hypotečního úvěru.

V případě zájmu mě kontaktujte veškeré podrobnosti Vám rád sdělím osobně nebo telefonicky. Dokáži vám také vyhledat i další nemovitosti na pobřeží Costa Blanca.

Parametry bytu

Cena
6 300 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
lze financovat hypotečním úvěrem, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Alicante, Španělsko
ID
06405
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Boris Šosman

Boris Šosman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti