Pronájem kanceláře, Krnov, nám. Minoritů, 21 m2

nám. Minoritů, Pod Bezručovým vrchem

6 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Krnově

Informace k nemovitosti

Na základě vlastní zkušenosti vám mohu vřele doporučit pronájem kanceláře v centru města Krnova na náměstí Minoritů. Pokud vám tato adresa něco říká, tak správně tušíte, že v blízkosti kanceláře je dobrá možnost parkování, v okolí se nachází spousta obchodů a samozřejmě nesmí chybět papírnictví, které je přímo na adrese a v těsné blízkosti také pošta. Na oběd anebo malé občerstvení pak máte možnost využít nově otevřené bistro, které se nachází v přízemí domu. Pokud tedy máte rádi ruch města a lákají vás výhody práce přímo v jeho centru, je tato kancelář určená právě vám.

Samotná kancelář má výměru 21 m2, nachází se ve druhém nadzemním podlaží. Součástí nájmu je možnost využití společné kuchyňky a sociálního zařízení.
Cena měsíčního pronájmu zahrnuje i cenu služeb a energií.

Na osobní prohlídku s Vámi se bude těšit realitní makléřka Lucie Klečková

Parametry nemovitosti

Cena
6 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
nám. Minoritů, Pod Bezručovým vrchem
ID
22235
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
21 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
21 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Klečková

Lucie Klečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Krnově?

Podobné nemovitosti