Prodej bytu 3+kk, Jablonec nad Nisou, Lesní, 90 m2 (ID: 2067911)

Lesní, Jablonec nad Nisou

6 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 359 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Společnost, STAVO-UNION Development, s.r.o., Jablonec nad Nisou, Vám exkluzivně nabízí k prodeji prostorný a slunný byt kategorie 3+kk ve 3. NP, dům B, byt č.20, rezidenčního bydlení Byty Lesní. Celková výměra bytu včetně balkonu a komory je 97,63 m2. Balkon je o výměře 3,68 m2 a sklepní komora o výměře 4,29 m2, která je umístěná v 1.NP.

Kolaudace proběhla v roce 2009, tradiční konstrukce, cihelné obvodové a vnitřní zdivo, monolitické stropy a dřevěný krov se sedlovou střechou s mansardami. Výplně otvorů oken a dveří jsou plastové. Dům je nadstandardně zateplen. Energetická náročnost budovy B – velmi úsporná.

Dispozice bytu ve 3. NP se skládá ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje s odděleným kuchyňským koutem s přímým vstupem na balkon, dvou pokojů, prostorné koupelny a samostatného WC.

Byt nebyl nikdy z hlediska vybavení dokončen. Jednotlivé části bytu, jako vybavení koupelny a WC, druhu povrchu podlah, dlažby, obkladů a dveří čekají na dokončení. Dovolujeme si Vám nabídnout tyto varianty prodeje:
a) zájemce má možnost podílet se na výběru zařizovacích předmětů dle vlastní představy o vybavení bytu z hlediska specifikace standardního vybavení zařizovacích předmětů a materiálů. Materiál a stavební práce budou provedeny stranou prodejce - developera, vše je zahrnuto v ceně.
b) zájemce má možnost koupit byt v daném stavu dle přiložené fotodokumentace za cenu sníženou o finanční náklady potřebné k dokončení bytu.

Součástí vybavení bytu není kuchyňská linka, ani vestavěné skříně.
Vytápění bytu a příprava TUV je ze společné plynové kotelny umístěné přímo v domě. Byt má samostatné měření spotřeby tepla, SV a TUV. Radiátory jsou opatřeny termoregulačními ventily. Byt má zaveden domácí telefon, napojení na pevnou linku O2, STA a internet zavedený do obývacího pokoje.

Služby spojené s užíváním bytu, spotřeby vytápění, teplé a studené voda atd. jsou stanoveny Evidenčním listem bytu, který je odvislý od počtu osob užívajících byt a jsou každým rokem vzájemně proúčtovány. Zpracovatelem Evidenčního listu a společností zabezpečující provoz domu je realitní kancelář ADRIA Jablonec n.N. Dům má ustanovené SVJ.
K bytu patří jedno parkovací stání umístěné ve dvoře domu. Samostatně lze přikoupit prostornou garáž.

Bytový dům se nachází v atraktivní lokalitě Jablonce nad Nisou. Centrum města je vzdáleno cca 10 minut a volná příroda pro rekreaci, les a louka cca 15 minut pěší chůzí. Místní dopravní obslužnost a veškeré občanské vybavení je v krátké docházkové vzdálenosti. Dobrá dojezdová vzdálenost do Jizerských hor, středisek Bedřichov a Albrechtice a do Krkonoš, Harrachova.

Podpisem Kupní smlouvy, splněním finančních podmínek a realizací dokončení bytu, bude byt připraven k nastěhování do cca 3-4 měsíců.
Doporučujeme nezávaznou prohlídku. Volné.

Parametry bytu

Cena
6 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Lesní, Jablonec nad Nisou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Ing. František Weber

Ing. František Weber

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti